Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook


PrikbordIn Dienst.nl zit een prikbord waarop u openbare reacties, zoals algemene berichten, adviezen of beoordelingen en ervaringen kunt plaatsen.

Deze ervaring kan over de advertentie of over de adverteerder gaan. Het delen van een ervaring, zowel positief(+1) als negatief(-1) is goed voor de bezoekers van Dienst en voor de betrokken ondernemers. Het is de kans om iets te lezen over de ondernemer of de dienst te verbeteren en om vertrouwen te winnen.

Uiteraard is het plaatsen van een “ervaringen” onderhevig aan bepaalde regels, bij overtreding zullen wij z.s.m. overgaan tot wissen van het bericht. Voorbeelden hiervan zijn:
- Berichten zonder degelijke onderbouwing
- Vervelende uitlatingen / woorden
- Discussies
De belangrijkste regel is: "Houd het netjes en gegrond op feiten!"

Om een bericht te plaatsen dient er wel een correct email adres te worden opgegeven. Deze wordt niet getoond op de website.

Het ervaringen en beoordelingssysteem werkt op basis van punten. U kunt drie soorten reacties plaatsen:
- Positief [+1],
- Negatief [-1]
- Neutraal bericht [0].

Eén persoon kan niet alleen heel veel positieve of alleen maar negatieve berichten plaaten. Op deze manier houden we het plaatsen van reacties constructief.

Een adverteerder bouwt op deze manier een reputatiescore op en krijgt zo berichten op het profiel. Deze score is het totaal van alle beoordelingen.

Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01