Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook


Effectief adverteren

Helaas zijn er adverteerders die veel te weinig tijd nemen voor een goede advertentietekst en titel. Jammer want dit zijn prioriteit 1 en 2 bij effectief adverteren.

Advertentietekst
Wij zien veel advertenties met een korte en totaal oninteressante tekst. Tekst die bovendien niet bijdraagt aan een effectieve indexering in de zoekmachines. Daarnaast komen we tevens te veel duplicaten aan van teksten, die daardoor NIET worden opgenomen in de zoekmachines.

Onderwerp
Een kort onderwerp zoals "Loodgieter" werkt in uw nadeel, ook het onderwerp biedt veel meer kansen indien deze beter wordt omschreven.

Website adres weergave
Uw website adres is natuurlijk erg belangrijk. Zie "website adres weergave" voor meer informatie.

Telefoonnummer
Indien geen website adres wordt weergegeven EN geen telefoonnummer is dat bij voorbaat een situatie waarbij de bezoeker sneller de neiging heeft af te haken.

Media
Door middel van afbeeldingen en een Youtube film wordt uw advertentie standaard beter en vaker bekeken. Mensen krijgen dan een beeld van uw dienstverlening en de kwaliteit.

Effectief met zoekmachines
Plaats geen duplicaten van uw tekst, of korte advertentietitels. Dit zal de zoekmachines tegen het verkeerde been stoten en uw teksten NIET opnemen. Bij een goede indexering is het verstandig de advertentie omhoog te bellen zodat de zoekmachines u niet opnieuw hoeven te vinden. Zie omhoogbellen voor meer informatie.

Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2022 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01