Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

8 weken online begeleid afvallen via Flexibel diëten (IIFYM)

imageimage
Ervaring

0
Dominique
2993 XH Barendrecht, Nederland

Tarief: Gratis
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 2220 keer

8 weken online begeleid afvallen via Flexibel diëten (IIFYM)
Beste leden,

Ik ben op zoek naar vrijwilligers die 8 weken lang willen afvallen via het Flexibel diëten (If It Fits Your Macros). Ik zelf gebruik het al meer dan anderhalf jaar en heb er goeie resultaten mee behaald, ik zou het persoonlijk niet eens een dieet noemen maar een levensstijl. Ik ben er 27 kilo mee afgevallen en ik hoop dat mijn ervaringen en kennis u verder kunnen helpen!

De woorden flexibel diëten zeggen het eigenlijk al, het is een flexibele benadering van diëten dat niet de focus legt op specifieke voedingssoorten of middelen, maar juist op de samenstelling van voeding. Dus waaruit voedingsmiddelen zijn opgebouwd in termen van de macro’s, micro’s en vezels.

Het bijhouden (tracken) van je macro’s is een wiskundige toepassing voor het veranderen van je lichaamssamenstelling. Doormiddel van wetenschappelijk onderbouwde berekeningen en formules, wordt duidelijk wat je lichaamskenmerken zijn en kan er bepaald worden hoeveel calorieën je nodig hebt om je doel te bereiken. Dit doel kan zowel vet verlies zijn als het opbouwen van spiermassa. Wanneer helder is hoeveel calorieën je nodig hebt, wordt de totaal noodzakelijk inname ingedeeld in de specifieke macro hoeveelheden. De juiste indeling is voor ieder persoon anders en is afhankelijk van verschillende factoren en doelen.

Het tracken van macro’s kan het beste gezien worden als een meetlint voor het “bouwen” van je lichaam en bereiken van je droom lijf. Het stelt je in staat om alle voeding die je tot je neemt te volgen en meten, waardoor je gewenste doelen op een efficiënte en effectieve manier kan behalen. Het maakt een einde aan al het giswerk van conventionele diëten en zorgt ervoor dat je de juiste weg inslaat.

Nu wil ik mijn kennis en opgedane ervaringen met jullie delen in de hoop dat ik er andere mee kan helpen. Ik ben daarom op zoek naar vrijwilligers die 8 weken lang, onder begeleiding van mij, willen afvallen via Flexibel diëten.

Wat kun je verwachten: 
- Gepersonaliseerde macros, zo dien nodig, wekelijks aangepast.
- Cardio schema.
- Eventuele voeding-en trainingsschema, voor degene die niet bekend zijn met IIFYM, een rechttoe-rechtaan schema.
- Supplementen advies.
- Wekelijkse check-ups via e-mail.
- E-mailadres waar je mij kunt bereiken voor al je vragen, deze zal ik binnen 12 uur beantwoorden.

Wat verwacht ik van jou:
- Wekelijkse foto updates
- Dat je in het bezit bent van een keukenweegschaal
- Eventueel een hartslagmeter om je verbranden calorieën nauwkeurig mee bij te houden. Dit geeft in mijn optiek een duidelijker beeld dan de gegevens op een cardio machine of de duur van een cardio sessie. 

Dit alles is geheel kosteloos, ik wil andere helpen hun doelen te bereiken en ik hoop dat dit een eerste stap kan zijn. Ik wil mijn succes graag met jullie delen.

Mochten jullie vragen hebben kunnen jullie mij een privé bericht sturen of een e-mail naar:[email protected]

Met vriendelijke groet,

Do Rampersad


Werkgebied:
Barendrecht, Rhoon, Rotterdam, Heinenoord, Rotterdam Albrandswaard, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Poortugaal, Mijnsheerenland, Ridderkerk, Westmaas, Capelle aan den IJssel, Puttershoek.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Dominique
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2022 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage