Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Opslag van gevaarlijke stoffen PGS15

imageimageimage
Ervaring

0
IMAG Opleiding & Advies
Gruttostraat 32 2025 XL Haarlem

Tarief: 397
Bedrijf met KvK 33268351

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn
www.cursus-pgs15.nl

Bijgewerkt: 28-02-23 | Bekeken: 2317 keer

Opslag van gevaarlijke stoffen PGS15
PGS15  Opslag van gevaarlijke stoffen
Inleiding:

Het opslaan van verpakte gevaarlijke stoffen is niet geheel zonder risico, vandaar dat het bedrijf of organisatie aan wettelijke eisen moet voldoen. Het niet kennen en toepassen van de wettelijke voorschriften rond opslag van gevaarlijke stoffen kan leiden tot een ramp. De Richtlijn opslag van verpakte gevaarlijke stoffen (PGS15) beschrijft deze regels voor het veilig opslaan van deze stoffen.  In 2017 is een geactualiseerde PGS 15 van kracht geworden.

Wanneer het bedrijf of de organisatie de gevaarlijke goederen opslaat volgens deze richtlijn dan voldoet men aan de Arbeidsomstandighedenwet en –regelgeving. Daarnaast voorkomt u problemen bij het verlenen van uw omgevingsvergunning en natuurlijk bij de naleving van het Activiteitenbesluit.
Doelgroep:
De cursus is bestemd voor iedere medewerker en leidinggevende die verantwoordelijk is voor het goed beheer van de opslag van gevaarlijke stoffen en preparaten volgens de PGS richtlijnen. Zoals bijvoorbeeld: de milieucoördinator, KAM managers, veiligheidskundige en warehousemanager.

Doelstelling:
Op basis van de indeling van gevaarlijke stoffen (ADR) kunt u een analyse maken van het aanwezige assortiment binnen uw bedrijf en de scheidingseisen voor deze stoffen op juiste wijze toepassen en de juiste

maatregelen nemen voor het opslaan.

De cursus verschaft de deelnemers de kennis om bestaande opslagplaatsen te beoordelen en aanpassingen door te voeren om zodoende te zorgen voor veiligheid bij de opslag van gevaarlijke stoffen

Duur:De cursus duurt 1 dag van 08:00 tot 16:30 uur.

Bijzonderheden:
Cursisten ontvangen een bewijs van deelname. En natuurlijk wordt tussen de middag een zeer goede lunch verzorgd.   Cursisten ontvangen het boek  "Aan de slag met PGS 15" (uitgave 2018) 
Cursuskosten:De cursus PGS 15 Opslaan van gevaarlijke stoffen kost € 397,- per persoon (excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch)

Cursusdata:


De cursus wordt op de volgende locaties en data worden georganiseerd:

29 maart of 14 juni 2023Werkgebied:
Haarlem, Spaarndam-West, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Bloemendaal aan Zee, Bloemendaal, Penningsveer, Spaarndam-Oost, Spaarnwoude, Santpoort-Noord, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Assendelft, Velsen-Zuid, Halfweg Nh, IJmuiden, Zwanenburg, Heemstede, Amsterdam, Velsen-Noord, Vijfhuizen, Aerdenhout, Beverwijk, Boesingheliede.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met IMAG Opleiding & Advies
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage