Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Zonvakantie / overwinteren in Kaapverdie

imageimageimage
Ervaring

0
Van Lier
Eetsvelde, Erpe-Mere, België

Tarief: € 40
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
Skype
www.kaapverdie.be

Bekeken: 4638 keer

Zonvakantie / overwinteren in Kaapverdie
Cabo Verde, Kaapverdië, de Kaapverdische eilanden … heel wat verschillende namen voor één en dezelfde eilandengroep in de Atlantische oceaan (ter hoogte van Senegal), met een grote diversiteit aan landschappen op de verschillende eilanden, maar met één gemeenschappelijke attractie : de zon en de heerlijke zomerse temperatuur het ganse jaar rond en... op slechts 6 uur vliegafstand verwijderd van België / Nederland. 
Zo is Kaapverdië de dichtstbijzijnde vakantiebestemming, waar men het ganse jaar rond zekerheid heeft van een heerlijke temperatuur van min. 25° C. Tijdens de zomermaanden ongeveer 30° en tijdens de wintermaanden 23 à 25° C. 
Voor wie van een kort of lang verblijf houdt, zijn er appartementen te huur aan bijzonder interessante voorwaarden, namelijk op het eiland Sal in het sinds 1998 nieuw gebouwde dorp Murdeira. Dit dorp ligt rond de "Baai van Murdeira". Alle woningen en appartementen liggen bijgevolg vlakbij of op nauwelijks een 50-tal meter van de zee !

De appartementen zijn prima geschikt voor een verblijf van 2 personen en er is alle westers comfort. Er is een zit-/eethoek met ingerichte keuken en alle bijhorende keukentoestellen, er is (kabel)-TV met Blu-ray speler, verzameling Blu-ray films, boeken, … In de slaapkamer bevindt zich een dubbelbed, eventueel als 2 enkelbedden te plaatsen, er is airco, een kluisje, … In de badkamer is er douche, wasmachine e.d.m.
In elk van de appartementen is er Wi-fi voorzien !
Voor meer uitgebreide info over de kaapverdische eilanden, over het eiland Sal, maar vooral ook over Murdeira én over de appartementen : zie onze website www.kaapverdie.be
De appartementen zijn heel centraal gelegen in het dorp, vlakbij de zwemkom, de (snack)bar, het restaurant, de receptie en de mini-mercado.
Een verblijf in de appartementen in Murdeira biedt een rustige omgeving met alle nodige faciliteiten, maar een bezoek aan de andere stadjes (Santa Maria, Espargos, Palmeira) met de vele lokale restaurantjes, kan makkelijk met het plaatselijk openbaar vervoer (mini-busjes), waarbij je voor 1 euro naar het meest toeristische stadje Santa Maria heen kan in nauwelijks 7', of naar het handelsstadje Espargos in 5'. Ook het taxi-vervoer is er goedkoop : 5 a 6 euro naar om het even welke bestemming.
Huurprijzen voor de appartementen : 
voor kort verblijf : € 280/week, € 450/twee weken, € 550/drie weken en € 600/maand. Voor geïnteresseerde overwinteraars zijn er speciale huurprijzen : € 600 voor 1 maand, € 1100 voor 2 maanden en € 1500 voor 3 maanden. Voor meer dan drie maanden : € 450/maand.
De kosten voor energie (water en elektriciteit) worden ter plaatse apart aangerekend naargelang het verbruik (12 à 15 euro/week).

Werkgebied:
Ressegem, Aaigem, Bambrugge, Burst, Erondegem, Erpe, Erpe-Mere, Mere, Ottergem, Vlekkem, Kerksken, Borsbeke, Denderhoutem, Haaltert, Heldergem, Letterhoutem, Erembodegem, Nieuwerkerken, Impe, Lede, Oordegem, Smetlede, Wanzele, Bavegem, Sint-Lievens-Houtem, Vlierzele, Zonnegem, Herzele, Hillegem, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize, Woubrechtegem, Aspelare, Welle, Outer, Aalst.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Van Lier
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage