Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

V&V Schoonmaakdiensten (nieuwe onderneemster) regio's Haaglanden, Delfland & Westland.

imageimage
Ervaring

0
V & V Schoonmaakdiensten
Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag


Bekeken: 2602 keer

V&V Schoonmaakdiensten (nieuwe onderneemster) regio's Haaglanden, Delfland & Westland.


Geachte Heer/Mevrouw,

Vanaf Januari 2016 zal V&V Schoonmaakdiensten van start gaan als schoonmaakbedrijf. Om alvast met U in contact te kunnen komen plaatsen wij deze advertentie/dienst.

V&V Schoonmaakdiensten zal werkzaam zijn in de regio's : Haaglanden, Midden-Delftland & Westland. Eventueel andere regio's zijn bespreekbaar. Twijfelt U vooral niet om contact op te nemen.

V&V Schoonmaakdiensten kan U in de toekomst de volgende diensten aanbieden : Periodieke schoonmaak, Maandselijke schoonmaak, Portieken & Woningen, Kantoren & Gebouwen, Glasbewassing (binnen en buiten), Vloeronderhoud en Tapijtreiniging.

V&V Schoonmaakdiensten gaat werken met een klein en gezellig, maar vooral hecht team. Die altijd voor elkaar zullen klaar staan en U daardoor nooit zonder schoonmak(st)er zal komen.

Wij van V&V Schoonmaakdiensten bespreken graag met U al Uw wensen op het gebied van het schoonmaak onderhoud. Wij maken daarom met U een afspraak en bespreken al Uw wensen en bekijken samen met U hoe, wat en wanneer U het wilt. Met deze informatie maken wij een werkschema en bespreken deze nog met U door. Na akkoord van U gaan wij aan de slag en heeft U geen omkijken meer naar het schoonmaken.

Heeft U later toch nog iets wat U niet naar U zin is of bent U iets vergeten, laat dit aan ons weten en wij passen ons werkschema graag voor U aan. Of heeft U misschien een keer een bespreking of kan U niet? Laat dit ons dan ook weten, want ook dan passen wij graag ons schema aan en kijken met U wanneer wij eventueel extra komen of kunnen wisselen met ander schoonmaak onderhoud.

Wat ook belangrijk is om te melden is dat wij zowel met onze medewerkers, maar ook met U als klant gesprekken gaan voeren over de gang van zaken. Dit zullen wij in overleg ééns per maand of ééns per kwartaal uitvoeren. Natuurlijk kunt U ook altijd eerder dan de geplande datum doen!

Is Uw interesse al gewekt? Wilt U graag meer informatie? Waar wacht U dan nog op?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via : [email protected]

Helaas kunt U ons telefonisch nog niet bereiken, maar wij kunnen U wel bellen als U, Uw telefoonnummer vermeld in een e-mail.

Tot binnenkort?



Werkgebied:
Wateringen, Den Haag, Kwintsheul, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Poeldijk, Delft, Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier, Ter Heijde, Leidschendam, Monster, 's-Gravenzande, Voorburg, Maasdijk.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met V & V Schoonmaakdiensten
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage