Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

De mooiste boten van Amsterdam huur je rechtstreeks bij Rederij de Nederlanden

imageimageimage
Ervaring

0
Rederij de Nederlanden
Singel 279, Amsterdam

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 34164494

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+
www.denederlanden.com

Bekeken: 3607 keer

De mooiste boten van Amsterdam huur je rechtstreeks bij Rederij de Nederlanden
De mooiste boten van Amsterdam huur je rechtstreeks bij Rederij De Nederlanden.Rederij de Nederlanden is de specialist in sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam. Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen hebben wij voor iedere gelegenheid, van 4 tot 175 personen, de perfecte boot.

Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borreltocht met familie, vrienden of collega’s op onze trekschuit de Hildebrand (1880), het oudste nog varende passagiersschip van Nederland.Of geniet van een heerlijke lunch of uitgebreid buffet tijdens een vaartocht op één van onze luxe zelf gebouwde city tenders, de nieuwe generatie grachtenboot waarvan de indeling naar ieders wens is aan te passen.  

Voor een op maat samengesteld uitgeserveerd diner kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Onze salonboot Proost van Sint Jan, ook wel de mooiste salonboot van Europa genoemd, leent zich hier ook uitstekend voor.

Kortom, of u nu een intieme vaartocht wilt maken met 4 personen of juist een groot uitbundig feest wilt geven voor 175 vrienden, u kunt altijd bij ons terecht.

U kunt ook kiezen uit één van onze arrangementen, zoals de Amsterdamse satéboot, het Amsterdams Boot Café, de borrelboot of één van onze seizoensarrangementen (bijvoorbeeld de Lentetour of Wintertochten). Op onze website vindt u een overzicht van onze arrangementen.

Natuurlijk zijn al onze (historische) schepen voorzien van alle comfort met een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media. Bovendien varen onze schepen bijna allemaal elektrisch: milieuvriendelijk, fluisterstil en emissievrij. Wij ontwikkelen zelf elektrische systemen voor onze schepen.  

Trouwen

Wij zijn een officiële trouwlocatie in stadsdeel Amsterdam Centrum en hebben het keurmerk Trouwen van de NTBO en helpen met veel plezier om uw droombruiloft te organiseren.

Of u nu de ceremonie aan boord wilt houden, een receptie wilt geven of gewoon vervoert wil worden op u trouwdag, onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen.

Kortom, wilt u borrelen, lunchen, dineren of gewoon een mooie vaartocht maken? Wij maken iedere vaartocht tot een onvergetelijke belevenis.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen om kennis te maken en een kop koffie te drinken.

Welkom aan boord! GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Rederij de Nederlanden
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage