Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Vrouwelijke Pommeren te koop

image
Ervaring

0
rose
Wissesdwinger 44, Leeuwarden, Nederland

Tarief: Gratis
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer

Bekeken: 2189 keer

Vrouwelijke Pommeren te koop
Verbazingwekkend en zeer mooi klein miniatuurpomeranian meisje in zuivere sneeuw witte kleur. Ze is een schoonheid. Ze ziet er precies uit als een donzige kleine teddybeer. Heel schattig speciaal huisdier. Luxe theekopje van topkwaliteit Pomeranian. Zij is raszuivere rashond. Top kwaliteit. Heel lief en knuffelbaar. Speelse vrolijke pup. Ze zal alleen groeien tot ongeveer 3 kilo als volgroeide volwassene. Ze is nu bijna 4 maanden oud. Samengeperst klein lichaam. Ze past in uw zak of handtas. Absoluut geweldig familiehuisdier. Relaxte en niet yappy. Perfect voor appartementen. Perfecte schoothond. Vanwege haar kleine formaat zou ik willen dat ze naar een liefdevol gezin gaat als een huisdier dat niet voor de fokkerij is. Ze is heel speciaal en klein. Absoluut prachtig. De foto's zijn van de eigenlijke puppy. Houd er rekening mee dat mini-Poms er altijd groter uitzien dan in werkelijkheid en dat er altijd een "wow-effect" is wanneer u ze live bekijkt. Dus ik raad ten zeerste aan om haar persoonlijk te bekijken omdat ze nog kleiner en leuker is dan wat ik hier op foto's zou kunnen presenteren. Ze is op de hoogte van vaccins en wormings. Gechipt. meteen beschikbaar. Neem contact met mij op voor meer foto's en informatie ([email protected]).

Werkgebied:
Leeuwarden, Snakkerburen, Jelsum, Lekkum, Goutum, Teerns, Miedum, Hempens, Cornjum, Britsum, Marssum, Jellum, Boksum, Deinum, Engelum, Swichum, Beetgumermolen, Wijns, Wirdum, Tytsjerk, Beers, Warstiens, Blessum, Stiens, Wergea, Hijlaard, Giekerk, Wijtgaard, Weidum, Oenkerk.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met rose
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image