Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

PR- 367 Luchtreiniger ionisator

image
Ervaring

0
Progenion Nederland V.O.F.
Borne

Tarief: 139, 00
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
progenion.nl/shop_product/39/pr-367-luchtre

Bekeken: 1843 keer

PR- 367 Luchtreiniger ionisator
De PR-367 is een energiezuinige en geruisloze luchtreiniger met ionisator en heeft een zeer effectief bereik tot maximaal 50m≤ (125m≥) De PR-367 heeft drie standen (laag/middel/hoog) en is met slechts een verbruik van 12 watt een absoluut energiezuinige luchtreiniger.

De PR-367 filtert op een zeer effectieve wijze fijnstof uit de lucht. Deze luchtreiniger ionisator is met name geschikt in ruimtes waar veel fijnstof aanwezig is, zoals huizen of kantoren langs drukke verkeerswegen. Maar ook mensen met huisdieren die veel fijnstof verspreiden zoals met name papagaaien of andere vogels hebben veel baat bij de PR-367.

Dankzij de werking van de ionisator en het filteren van fijnstof vermindert u hoofdpijn en vermoeidheid; u merkt het resultaat al binnen enkele uren. Mensen die last hebben van allergieën zoals hooikoorts hebben ook veel profijt van deze luchtreiniger omdat deze luchtreiniger ook pollen, bacteriën en ander microdeeltjes uit de lucht filtert. Met de PR-367 creëert u een gezonder werk of leefklimaat.

Bespaar kosten! Geen filters vervangen.
De PR-367 is voorzien van extra breed en gemakkelijk schoon te maken roestvrijstalen filter. Dit filtersysteem dient u eenmaal per week te reinigen met een licht vochtige doek. Het filtersysteem hoeft u niet te vervangen en is telkens herbruikbaar. De PR-367 is voorzien van een schoonmaak indicator zodat u er automatisch aan herinnerd wordt wanneer u het filter dient te reinigen.

Zuivere lucht op kantoor
Veel hedendaagse kantoren zijn goed geïsoleerd. Echter, die optimale isolatie heeft gevolgen voor de luchtkwaliteit, die dan vaak te wensen overlaat. Het gevolg is vermoeidheid, hoofdpijn en lusteloosheid en een verminderd concentratievermogen. Dit wordt veroorzaakt door teveel fijnstof in uw kantoor. Veel kantoren zijn gevestigd aan drukke wegen en zitten dankzij de goede isolatie vol met fijnstof: minuscuul kleine zwarte deeltjes die rondzweven en die u inademt. De PR-367 vermindert niet alleen de fijnstof uit de lucht maar voegt ook negatieve ionen toe. Hierdoor voelt u zich beter en verbetert u het leefklimaat in uw kantoor aanzienlijk. Het verschil is al binnen enkele uren merkbaar.


Verminderen van vogel fijnstof.
Bent u in het bezit van papagaaien of andere vogel, dan is de PR-367 de ideale (vogel)fijnstof luchtreiniger ionisator uit ons assortiment. Veel mensen kochten de PR-367 via onze wederverkoper Lorre & Co in Wijhe (Overijssel). Men is zeer tevreden over de werking van de PR-367 en geeft dan ook het advies om de PR-367 aan te schaffen bij de verkoop van papagaaien. Tevens organiseert Lorre & Co maandelijks informatieavonden om u voor te lichten over het houden van papagaaien, maar ook over het gebruik van onze luchtreinigers in combinatie met vogels. Wilt u weten bij welke dichtstbijzijnde wederverkoper u terecht kunt, bekijk dan onze wederverkoper pagina.


Functies PR-367
- Drie standen: laag 15m≤ / middel 30m≤ / Hoog 50m≤
- Geruisloos
- Schoonmaakindicator
- Gemakkelijk te reinigingen filter
- Geen filters vervangen


Effectieve Luchtzuivering tegen vermindering van:
- Allergieën zoals hooikoorts
- Vogel fijnstof
- Dierengeurtjes
- Rookluchtjes


Inzetbaar in diverse ruimtes zoals:
- Woonkamer
- Vogelverblijf
- Slaapkamer
- Praktijkruimtes
- Kantoor
- Rookruimtes
- Ontvangstruimte
- Vergaderruimte


Trefwoorden: progenion luchtreiniger luchtreinigers ionisator schone frisse stof reiniger

Werkgebied:
Borne, Hertme, Zenderen, Hengelo, Delden, Deurningen, Saasveld, Bornerbroek.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Progenion Nederland V.O.F.
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2022 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×