Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Dierenoppas Utrecht; voor dierverzorging op maat

imageimageimage
Ervaring

0
Dierenoppas Utrecht
Mr. Sickeszlaan Utrecht, Nederland

Tarief: Voor onze tarieven kunt u terecht op dierenoppasutrecht
Bedrijf met KvK 57402094

Telefoonnummer
www.dierenoppasutrecht.nl

Bekeken: 2590 keer

Dierenoppas Utrecht; voor dierverzorging op maat
Dierenoppas Utrecht is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een betrouwbare oppas voor uw huisdier als u zelf op vakantie gaat, gewoon een dagje weg bent of door omstandigheden tijdelijk niet zelf voor uw dier kunt zorgen.Kattenoppas aan huis
Sommige dieren ervaren veel stress tijdens het verblijf in een pension, andere kunnen niet naar een pension vanwege bijvoorbeeld suikerziekte of kattenaids. Wij komen dan graag bij u thuis om te zorgen dat het uw huisgenoot aan niets ontbreekt tijdens uw afwezigheid.

Individuele Hondenuitlaatdienst
Heeft u een hond die niet mee wil of kan met een reguliere hondenuitlaatservice door zijn leeftijd, ras of fysieke gesteldheid (loops, minder valide etc.)? Of bent u zelf (even) wat minder goed ter been? Ook dan kunt u met een gerust hart een beroep op ons doen. Wij nemen uw hond met plezier mee voor een individuele wandeling, gewoon lekker één op één.

Andere dieren
Bij Dierenoppas Utrecht kunt u ook terecht voor de verzorging van uw konijn of knaagdier zoals hamster, cavia en gerbil, maar ook voor exotische huisdieren zoals een schildpad of kameleon.

Goed om te weten
Onze taxiservice biedt wellicht uitkomst wanneer uw huisdier naar de dierenarts of trimsalon gebracht moet worden en u zelf geen vervoer heeft.
Moeten de nagels van uw dier nodig geknipt worden of lukt het u zelf niet om hem zijn medicijnen te geven? Dierenoppas Utrecht regelt het graag voor u.
Wij komen in alle wijken van Utrecht met de A2 als grens.

Wij komen graag bij u langs
Overweegt u van onze diensten gebruik te maken? Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Dit gesprek is vanzelfsprekend gratis en geheel vrijblijvend. U krijgt een indruk van ons en wij leren uw wensen rondom de verzorging van uw dier(en) kennen. Wanneer u besluit van onze diensten gebruik te maken, dan leggen we de wederzijdse afspraken vast in een heldere overeenkomst, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Dierenoppas Utrecht
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage