Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Uw hond heeft gedragsproblemen?

imageimageimage
Ervaring

0
Hondenmentor
Lelystad, Nederland

Tarief: 90, - per sessie.
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
Facebook
www.hondenmentor.nl

Bekeken: 2630 keer

Uw hond heeft gedragsproblemen?
GEDRAGSPROBLEMEN.
Als uw hond zich niet gedraagt zoals u zou willen en daarbij regelmatig overlast veroorzaakt voor u zelf, voor anderen of als de hond er zelf onder lijdt, noemen we dit een gedragsprobleem. Probleemgedrag is vaak gedrag dat voor de hond zelf heel natuurlijk is, maar dat niet past in ons dagelijks leven en daardoor moeilijkheden oplevert. Een eigenaar van een boerderij zal blij zijn met een hond die waaks is maar in een woonwijk is dit minder gewenst.
Het moet duidelijk zijn wat u van uw hond verwacht als u hond uitvalt naar andere honden en nooit heeft geleerd hoe dit wel moet. Kunt u niet verwachten dat dit vanzelf over gaat. U moet duidelijk maken wat van hem verwacht wordt. Om het gedrag te veranderen is uw gemoedtoestand enorm belangrijk. Omdat je niet het gedrag kan veranderen als je niet zelfverzekerd bent of je schaamt dat je hond zo reageert of juist angstig word wat er allemaal kan gebeuren als het fout gaat.
Zoals de meeste mensen weten is veranderen van gedrag ontzettend moeilijk is zoals afvallen, stoppen met roken, niet bang zijn voor spinnen of minder drinken op een feestje. Soms heb je hulp nodig die jou even over de drempel duwt om meer van jezelf te eisen. Terwijl jij zelf al lang had opgegeven. Weet wat je valkuilen zijn zodat je hiermee aan het werk gaat en niet ontwijkt.
Als eigenaar is het cruciaal om te weten hoe honden communiceren. En hoe en wanneer je moet ingrijpen om hem duidelijk te maken dat dit niet gewenst gedrag is.
Ongewenst gedrag kan ook komen door medische problemen, check daarom altijd eerst bij de dierenarts of dit het geval is.Ik kom bij u thuis of wanneer nodig op locatie. Meestal duurt de sessie 2 uur. Ik reis door heel Benelux vanaf 30 kilometerreken ik 0,19 per kilometer.

Werkgebied:
Lelystad.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Hondenmentor
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage