Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Archer Text - Tekstschrijver / Copywriter / Vertaler

imageimage
Ervaring

0
Archer Text
Schiedam, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 58422064

www.archertext.com

Bekeken: 2405 keer

Archer Text - Tekstschrijver / Copywriter / Vertaler

Je hebt het al druk genoeg. En vervolgens komen er altijd maar dingen bij waar je eigenlijk helemaal de tijd niet voor kan vrijmaken.

Misschien:

  • Moet je nog een belangrijke e-mail versturen
  • Moet je je boekverslag binnenkort inleveren
  • Moet er nog een nieuwe post op je blog geplaatst worden
  • Wil je deze week nog ergens een nieuwe advertentie plaatsen
  • Wil je een nieuwe brochure laten drukken
  • Wil je een nieuwsbrief versturen
  • Wil je nieuwe klanten werven voor je onderneming

  • Als één van bovenstaande -of soortgelijke- werkzaamheden nog op de planning staan, dan staat je nog een hoop werk te wachten. Wellicht ben je er al mee begonnen maar kom je er niet helemaal uit. Of moet de tekst toch in het Engels? Misschien moet het allemaal even nagekeken worden. Maar waar vind je daar de tijd nog voor?


    Zulke werkzaamheden hebben gelukkig allemaal één ding gemeen: Ze bestaan allemaal enkel uit tekst. Maar hoe ga je dit doen? Het is al moeilijk genoeg om jezelf goed te verwoorden op papier, zeker als je er weinig tijd voor hebt.


    Toch zijn dit vaak de belangrijkste werkzaamheden. Het schrijven van teksten hoort geen klus te zijn die je snel even in je lunchpauze doet. De kracht van een goedgeschreven tekst is enorm en kan veel meer voor je doen dan je misschien denkt. Een tekst waar over na is gedacht kan niet alleen je klanten goed informeren, maar zelfs voor meer klanten zorgen of mensen overtuigen van je professionaliteit.


    Gelukkig is er een oplossing! Ik help je hier namelijk graag mee! Laat mij de teksten voor je schrijven. Samen bespreken we je doelen en ik help je erbij om deze door middel van tekst te bereiken. Met jouwinspiratie en mijn vaardigheden als tekstschrijver zorgen we er samen voor dat de tekst precies goed op papier komt te staan.


    Ik schrijf zowel in het Nederlands als in het Engels, kan een tekst SEO-vriendelijk aanleveren door mijn ervaring als webdesigner en ook copywriting, -het schrijven met specifiek het zakelijk aspect in gedachten- is geen enkel probleem! Ook ben ik uiteraard beschikbaar voor het controleren van teksten op eventuele foutjes, het maken van vertalingen en het verzorgen van frequent terugkomende opdrachten zoals het bijhouden van een blog of social media.


    Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met mij op zodat ik voor je aan de slag kan! Ik garandeer je dat je door voor mij te kiezen tijd en geld zult besparen.


    Ik ben altijd bereikbaar via mijn e-mail [email protected] en tussen 08:00 en 17:00 op 06-36582756. Daarnaast kun je mijn schrijfwerk (in het Engels) in actie zien op www.writtenbyjoystick.wordpress.com.


    Tot snel!

    Kijk voor meer informatie op: http:// www.archertext.com



    Werkgebied:
    Schiedam, Rotterdam, Pernis, Vlaardingen, Vondelingenplaat, Hoogvliet, Rotterdam Albrandswaard, Poortugaal, Rhoon, Delft, Berkel en Rodenrijs.




    GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
    Contact opnemen met Archer Text
    Telefoon is niet verplicht



    Berichten / Ervaringen:
    Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
    Ervaring of bericht delen:



    Bericht:
    Uw naam
    Uw email adres
    Lokatie:


    Email adres is verplicht en wordt
    verborgen op de site.
    Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

    Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
    Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

    Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
    Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
    ×
    imageimage