Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Pc laten bouwen of modificeren

image
Ervaring

0
Jens Hendriks
Haagbeuk 2, Langenboom, Nederland

Tarief: Hangt af van gewenste specificaties
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer

Bekeken: 2416 keer

Pc laten bouwen of modificeren
Hallo, ik ben Jens Hendriks.
Ik heb over een aantal jaren aan PC's repareren, modificeren en bouwen genoeg ervaring opgedaan om nu buiten het familie-en-vrienden-gebied te stappen wanneer het op deze hobby aankomt. Ik heb wel gemerkt dat er veel mensen zijn die klagen over de prijzen van complete computersystemen. De goedkopere PC's gaan absoluut niet lang mee vanwege de uiterst slechte hardware die erin zit. Maar toch kosten ze nog die €500,- omdat ze voor u zijn gebouwd. Bij de hoge kwaliteits PC's is dit nog erger. Daar is de hardware vaak goed, maar de prijs is dan gewoon te hoog voor die hardware. Daarbovenop komt ook nog het garantieprobleem kijken. Wanneer er een bepaald onderdeel van de PC kapot gaat, zul je met de garantie vaak de gehele PC moeten vervangen, inclusief alle goede hardware en schijven waarvan de data moet worden overgezet. En zodra er daarna een ander onderdeel kapot gaat, heb je geen garantie meer.

Hier kom ik in actie! Ik zal voor u een PC bouwen met de gewenste hardware of specificaties. Als u niet weet wat voor specificaties u nodig heeft, kunt u me ook vertellen waarvoor de PC gebruikt zal worden. Op deze manier heeft u nooit een onderdeel in uw PC zitten dat krachtiger is dan u nodig heeft. Hierdoor blijft de prijs laag. Ook vraag ik Heel weinig voor het bouwproces. Ik zal pas met een prijs komen nadat de PC klaar is. Die zal 15% van de kosten aan onderdelen zijn en nooit hoger gaan dan €80,-. Van tevoren krijgt u, na uw definitieve hardwarekeuze, de prijs van alle onderdelen en software bij elkaar zodat u alvast een idee heeft wat de eindprijs zou kunnen zijn. Extra's zoals het uiterlijk van de pc naar wens brengen zal extra kosten met zich meebrengen. De hoeveelheid ligt aan de tijd die daaraan moet worden besteed. U krijgt hierbij ook alle dozen van de hardware, handleidingen, garantieformulieren en gratis installatie voor onderdelen die met de garantie vervangen moeten worden. Hierbij is dus het voordeel dat u per onderdeel dus garantie heeft. Dit kan per onderdeel verschillen omdat niet alle onderdelen van dezelfde merken zullen zijn.

De PC wordt na betaling verzonden via PostNL (verzendkosten worden meegerekend met de totaalprijs), of de u kunt de PC op komen halen en dan betalen.

Heeft u vragen? Stuur mij dan maar even een mailtje ([email protected]) of een Whatsapp bericht (06 53881924) zodat ik u zo goed mogelijk op de hoogte kan brengen van deze service.

Werkgebied:
Langenboom, Mill, Escharen, Zeeland, Gassel, Velp, Reek, Grave, Wilbertoord, Odiliapeel, Sint-Hubert, Overasselt, Beers, Nederasselt, Linden.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Jens Hendriks
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image