Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Magento webwinkel cursus / opleiding op maat

image
Ervaring

0
GetMagented
De Regge 25, Kerkdorp Acht, Eindhoven, Nederland

Tarief: 65, - per uur
Bedrijf met KvK 17267484

Telefoonnummer
www.getmagented.nl

Bekeken: 2876 keer

Magento webwinkel cursus / opleiding op maat
Naast het volledig opzetten van uw nieuwe Magento webwinkel bieden we ook de mogelijkheid voor een cursus op maat. Voor iedereen die een webwinkel heeft of wil starten op basis van Magento.

Magento is vandaag de dag HET alles-in-1 software pakket om uw eigen webwinkel te runnen. En het mooiste is... de software is gratis. U zou dus zelf kunnen starten. De praktijk is echter iets hardnekkiger. Allereerst wilt u waarschijnlijk niet de standaard Magento lay out, maar wilt u een shop naar uw eigen smaak en wensen. Dat kunt u vanaf pak′m beet zo′n 600 euro uitbesteden bij specialisten, o.a. ook bij ons.

U heeft een mooie webshop online, maar nu blijkt Magento toch wel overweldigend veel mogelijkheden en instellingen te hebben. Hoe nu verder? Wat zijn de goede instellingen van het systeem en hoe presenteert u uw producten op de beste manier? Daarbij kunnen wij u helpen.

Wij bieden een Magento cursus op maat. Dat wil zeggen, geen lange theoretische verhalen, maar direct aan de slag met uw eigen webwinkel, bij u thuis of op de zaak. We doen dit vanuit onze ervaring, zowel met het runnen van webshops als met het ontwikkelen ervan.

We doorlopen alle instellingen, van website, tot betaalmethoden, verzending, BTW en hoe u het beste gevonden wordt via Google. We kijken hoe de product-database het handigst kan worden ingericht, hoe product-eigenschappen ingesteld kunnen worden, en hoe gewerkt kan worden met product opties of met “grouped-products”, discounts en gestaffelde prijzen. Kortom... we behandelen alles wat u wilt weten, bekijken live de antwoorden op uw vragen... en... alles wat u al weet slaan we over.

Er is daarom ook geen standaard prijs voor deze cursus. We nemen de tijd die u nodig heeft tot een maximum dat u zelf bepaalt. De kosten zijn €65,- per uur (ex BTW, max 6 uur per dag) plus €0,25 per km reiskosten.

Neem gerust contact op met GetMagented, Ruud Boer, 040 262 3580, [email protected]

Trefwoorden: Magento webwinkel webshop cursus opleiding uitleg customized op maat ecommerce e-commerce seo google eindhoven
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met GetMagented
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2021 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image