Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

BRAVO voor jouw levensstijl

imageimage
Ervaring

0
InnerStars
Vlasven 220, Veghel, Nederland

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 17252535

Telefoonnummer
Facebook
www.innerstars.nl

Bekeken: 2845 keer

BRAVO voor jouw levensstijl


Je hebt pijn in je rug, want je hebt je vertild aan een te zware taak. Je hebt hoofdpijn, omdat je kinderen al de hele dag aan je hoofd zeuren. Je hele gezicht zit onder de acne en daar wordt je verlegen van. 

Je krijgt steeds hartkloppingen als je de voetstappen van de baas hoort. Je probeert al jaren zwanger te worden en van alle mislukkingen raak je gefrustreerd. Je hebt een whiplash overgehouden aan een ongeval en je stapt niet graag in de auto. 

Je maag draait zich om als je hoort dat je met een bepaalde collega moet samenwerken. Je raakt moedeloos als je geen aandacht van je man krijgt en je eet weer de koekjestrommel leeg. Je hebt al zoveel problemen achter rug dat het je allemaal teveel wordt.



Heb je bijvoorbeeld pijn in je rug of hoofd, dan is dat een signaal van je lichaam om aan te geven dat er iets niet in de haak is. Pijn is een lichamelijke klacht die tegen jou zegt, “maak pas op de plaats”. 

Je kunt weg van de pijn door een medicijn te slikken. Het echte probleem dat de pijn heeft veroorzaakt, los je daar niet mee op. 

Die echte oorzaak kan komen omdat je baas niet tevreden over je is, maar het niet uitspreekt. Pijn kan ook door voeding komen. Of je werkt te lang achter elkaar achter de computer. Je gaat met de auto naar het werk, terwijl je er met de fiets zo bent. 

Je krijgt weer rust in je lichaam en rust in je hoofd als je even veel aandacht geeft vier elementen. Zorg ervoor dat je het juiste voedsel eet, dat je voldoende en op de juiste manier beweegt en rust, dat je op de juiste manier adem haalt, dat je het afal opruimt en zorg ervoor dat je mentale activiteiten in balans zijn.


BRAVO voor jouw levensstijl






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met InnerStars
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage