Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Palmpers aanbieding | Pampers Aktie de beste deal voor uw baby

imageimageimage
Ervaring

0
Katty Peterson
Madeira 13, 1505 VJ Zaandam, Nederland

Tarief: Niet van toepassing
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
drogisterijplus.nl/pampers-aanbieding-active-fit-nummer-3-luiers-104-stuks.html

Bekeken: 1905 keer

Palmpers aanbieding | Pampers Aktie de beste deal voor uw baby

Pampers Aktie de beste deal voor uw baby!




Pampers daar wordt veel over gepraat in een gezin met een baby of peuter! Elke paar uur moet de baby/peuter verschoond worden en ook fris blijven ruiken. De meeste gezinnen proberen allerlei merken uit om te besparen op de luiers. Er is immers elke week wel een pak luiers nodig als je 5/6 luiers per dag gebruikt.




Veel gezinnen proberen dan ook alles om de luiers goedkoop in te slaan. In de beginfase worden er ook vaak huismerken geprobeerd maar vaak zijn deze ook niet goedkoop meer te noemen of de verpakking is veel kleiner en moet je vaker naar de winkel.


Veel baby's en peuters krijgen ook uitslag van bepaalde merken en daar ben je als moeder ook niet blij mee. De baby/peuter gaat meer huilen en voelt zich niet comfortabel!




Uiteindelijk komen gezinnen er vaak achter dat ze toch beter op een merk kunnen overstappen en merken dat de kwaliteit van deze luiers stukken beter is dan een huismerk.


De baby/peuter heeft geen rode billen meer en wordt ook weer vrolijker dus dat speelt een belangrijke rol in het huishouden. De luiers van pampers blijven ook beter zitten en hebben een uitstekende vorm waardoor de baby/peuter gewoon kan bewegen zonder overlast.




Tegenwoordig zijn pampers dunner en elastischer dan ooit dus de baby/peuter ondervind geen last van de luier. En de luier is amper nog te zien als je leuke kleding aantrekt!


De pampers gaan ook lang mee zonder door te lekken of te gaan ruiken en dat is ook een goede reden om voor een merk te kiezen!




Wij begrijpen dat gezinnen een bepaald budget hebben en niet al te veel geld willen uitgeven aan de verzorging dus alles doen om te besparen op luiers. Wij willen graag een goede pampers aanbieding laten zien zodat U kunt ondervinden dat onze luiers perfect zijn en heel lang meegaan. Wij bieden een uitstekende prijs aan die U niet vaak ziet in winkels.




Wij kunnen Pampers aanbieden voor een zeer lage prijs. Koopt U meerdere pakken voordelig met onze aktie dan bieden wij boven de 60 euro (onder 10 kilo)gratis verzendkosten aan zodat U daar ook op kunt besparen. En het voordeel is dat U de deur niet uit hoeft en geen gesjouw met een aantal pakken luiers over straat.




Bestelling boven 10 kilo wordt er 6.95 euro korting op de verzendkosten gehanteerd. U kunt uiteraard ook boven 40 euro bestellen dan komt 4,95 verzendkosten erbij.






Onze pampers aanbieding is zeer voordelig en de baby/kleuter is er ook blij mee!




Werkgebied:
Zaandam, Amsterdam, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Den Ilp, Landsmeer, Westzaan, Wormerveer, Wormer, Purmerland, Watergang.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Katty Peterson
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage