Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Soul Coaching in de rust en ruimte van Zweden

imageimageimage
Ervaring

0
Elza Vos, Soul Coaching
Fålasjö, Zweden

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 690323-1006

Telefoonnummer
www.elzavos.com

Bekeken: 2139 keer

Soul Coaching in de rust en ruimte van Zweden
Wie ben ik en waarom ben ik hier?

Heeft u zich dit ook weleens afgevraagd, wie ben ik en waarom ben ik hier?

Als kind wist ik al dat eenieder van ons zijn of haar eigen gave heeft. Ik kon die van mij niet vinden omdat ik mijn gave zocht in de wereld van de zichtbare talenten. Als jong volwassen vrouw had ik het gevoel dat ik mijn gave nooit zou vinden en daarmee ook mijn doel niet op deze wereld. Ondertussen ben ik getrouwd en moeder geworden. Toch bleef de vraag knagen: “wie ben ik en waarom ben ik hier?”

Na de verhuizing van ons gezin naar Noord Zweden heb ik bewust gekozen om me te richten op het zoeken naar het antwoord: Wie ben ik en waarom ben ik hier?

Via het volgen van verschillende cursussen zoals HDM I t/m HDM IV, cursus magnetiseren, aura en chakra healing en meditatie ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Nadat ik het volgen van de 28 dagen Soul coach programma van Denise Linn werd mij duidelijk wie ik ben en waarom ik hier ben.

In het voorjaar 2013 heb ik de cursus Soul Coaching en Past Life Coaching gevolgd bij Denise Linn. Ik ben haar dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen en dat ik mezelf een Soul Coach en Past Life Coach mag noemen, geregistreerd bij het: “International Intitute of Soul Coaching”.

Het is een grote eer dat ik jouw kan en mag helpen met het horen naar wat jouw ziel jouw wil vertellen, zodat ook jij een antwoord kunt vinden op jouw vraag: Wie ben ik en waarom ben ik hier?

Midden in de bossen van Noord Zweden omgeven van rust en ruimte, geef ik 4 daagse retraites (5 nachten in Räven Stuga) om je te helpen luisteren naar de boodschap van jouw ziel. Door het afwisselen van meditaties, soul journey´s en past life journey´s met binnen en buiten activiteiten, zul je de boodschap van je ziel leren horen.

Namaste

Elza Vos,

Soul Coach en Past Life Coach.






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Elza Vos, Soul Coaching
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage