Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Linda Evans LTA Healing

image
Ervaring

0
rianne
f.zernikestraat hengelo

Tarief: notk
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
ltapersoonlijkeontwikkeling.com

Bekeken: 2844 keer

Linda Evans LTA Healing
Wat kan LTA Healing voor je doen.

- Ingrijpend verbeteren van karakter, gedrag, persoonlijkheid

- Wegnemen van remmingen en psychische problemen

- Omkeren van negatieve situaties, een positieve wending geven aan je leven

- Verbeteren van bekwaamheid en talent

- Ingrijpend verbeteren van de gezondheid

- Verhogen van financieel succes (op langere termijn)

LTA Healing is voor allerlei types dwang,verslavingen,faalangst, zelfvertrouwen,onhandigheid,laag IQ,klopgeesten,jalozie,crimineel gedrag, schizofrenie, leerstoornissen,aanhechtende entiteiten,armoede, moeilijke omstandigheden, gebrek aan talent, egoisme enz.

Alom voor een breed scala aan klachten.Met blijvend resultaat.Linda Evans is een LTA-healer en kan de patronen bij een cliënt waarnemen en die laag per laag afbreken.Hij/zij kan een stuk van een patroon dat zich rond iemand bevindt,vóór zich plaatsen en kan zijn/haar energie er naartoe sturen en dit stuk patroon verbrijzelen.

Er is een gratis zelfbehandeling met foto van haar op haar site,om jezelf en anderen te behandelen.Het beste is om haar foto te gebruiken om contact met haar energieen te krijgen.

Ook kinderen 5 tot 6 jaar kunnen er mee werken en resultaten halen.

De zelfbehandeling is een gratis behandeling voor vele klachten zoals depressie,eenzaamheid, verdriet,angst,moeilijk inslapen,doorslapen, piekeren,hoofdpijn,slechte concentratie,lichamelijke pijn e.d.

Bij het toepassen van de zelfbehandeling maak je gebruik van de energieën van Linda Evans rond haar om patronen of blokkades in jouw onderbewustzijn te breken.

Het enige wat je moet doen is geconcentreerd aan Linda Evans denken.Daardoor maak je contact met haar energieën die inwerken op jouw onderbewustzijn dat zich in de vorm van een materie rond jou bevindt.De energieën werken in op verschillende problemen/klachten tegelijk, b.v. agressie, verstoten worden, te weinig geld verdienen,alles gaat moeilijk...

Dan is er ook nog de betaalde op afstandsbehandeling door Linda Evans,waardoor je door haar op afstand behandeld wordt.

Met de op afstandsbehandeling kan zij gerichter werken op bepaalde thema,s,problemen of klachten.Met de zelfbehandeling kunnen er verschillende thema,s problemen of klachten geraakt worden.Je bent niet bij haar zelf tijdens de op afstandsbehandeling.Zij kan dit doen op afstand,terwijl je gewoon met je dagelijkse bezigheden verder kunt. Voorbeelden van op afstandsbehandelingen kan je ook zien op de site van Linda Evans.

Linda Evans is tevens op zoek naar kandidaten waarbij je gratis behandeld wordt in ruil voor een gedetailleerd verslag van de behandeling met vermelding van identiteit,op haar site.Mensen met allerlei problemen en klachten, (depressie,angst, dwang, fobieën, dyslexie, stotteren, slechte adem,psoriasis, boulimie, anorexia,narcisme,egoisme, studeerproblemen,pedofilie,psychoses, schizofrenie, autisme, zwaarlijvigheid, ziektes, pijn, mensen met veel tegenslagen …), of wat dan ook mogen zich aanbieden voor gratis LTA behandeling op afstand.Voor getuigenissen en voorbeelden die behaald kunnen worden met LTA persoonlijke ontwikkeling,kunt u haar site bezoeken.LTA healing kan een mens ingrijpend verbeteren en kan aan ontelbare problemen en ziektes een einde maken.

Voor de LTA persoonlijke ontwikkeling bestaat een opleiding in LTA,door Linda Evans.LTA healing is een techniek waarmee duizenden zaken kunnen verholpen worden waarvoor er tot nu toe geen oplossing bestaat. De LTA methode is een paranormale techniek waarbij mensen op afstand behandeld worden.De opleiding in LTA healing bestaat voornamelijk uit het ondergaan van healing en daarnaast ook het aanleren van technieken. De enige manier om de LTA techniek te kunnen beheersen is door het ondergaan van heel veel healing op afstand om uitzonderlijke paranormale gaven vrij te maken.Bij mensen die intensief met LTA healing behandeld worden, worden allerlei patronen afgebroken, waar men ook voor in therapie komt. Ook als men in therapie komt met als doel opleiding, worden allerlei patronen in het onderbewustzijn aangepakt. Men bereikt dus niet alleen dat men LTA healing beheerst, men bekomt ook alle veranderingen die bij LTA healing horen

Linda Evans heeft het boek over LTA Persoonlijke Ontwikkeling, Mens en dier, slachtoffer van hun onderbewustzijn, en de weg naar vrijheid,te koop.Maar is ook gratis te lezen op haar site.Vindt het zelf een erg interessant boek en hoe meer je je erin verdiept,hoe meer je er van gaat snappen.

Tevens is er een forum op haar site aanwezig,over LTA Healing en ervaringen,zeker de moeite om een kijkje te nemen!

Zie website voor verdere informatie.

http://ltapersoonlijkeontwikkeling.com/

Trefwoorden: lta healing,lta opleiding,lta zelfbehandeling,lta forum,lta voorbeelden,lta opafstandsbehandeling.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met rianne
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image