Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Lichtwerk, coaching, consulten & workshops

image
Ervaring

0
Spirituele Praktijk Apofyliet
Lippenhuizen

Bedrijf met KvK

www.apofyliet.nl

Bekeken: 2502 keer

Lichtwerk, coaching, consulten & workshops
Spirituele Praktijk Apofyliet biedt een uitgebreid aanbod van mogelijkheden voor je eigen Bewustwordingsgroei, spirituele ontwikkeling en Lichtwerk kwaliteiten.
Praktijk Apofyliet werkt vanuit de Nieuwetijds energieën, gericht op de Ascensie (de
volledige belichaming van ons Zijn) en biedt daarin handvaten, inzicht en ondersteuning.
Een greep uit de vele mogelijkheden vind je hier onder.
Voor heel veel meer informatie en de websites, mail me!


Healing, reading, channeling & coaching

Via diverse consultvormen is het mogelijk om dieper naar je eigen processen van groei en Bewustwording te kijken of hierin coaching te ontvangen. Praktijk Apofyliet werkt altijd vanuit gelijkwaardigheid en samenwerking, vanuit het Nu moment. Dat betekend dat er gekeken wordt naar wat er in het NU essentieel is, ook n.a.v. je vragen, groeiprocessen of klachten.
P raktijk Apofyliet werkt op Multidimensionaal niveau, zodat we op vele lagen van je Wezen kunnen kijken waar zich een stagnatie, blokkade of belemmering bevindt en hoe deze op te lossen is. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met Begeleiding van hemelen en aarde, zoals Lichtmeesters, Engelen, natuurwezens, Moeder Aarde en noem maar op. Elk consult omvat combinaties van zowel healing, reading als channeling tegelijkertijd voor een zo diepgaand en optimaal mogelijk effect!


Ascensie, Activatie, Initiatie en Bewustwordings workshops

Een van de belangrijkste Missies die Praktijk Apofyliet aanbiedt is het verzorgen van diepgaande transformerende workshops die volledig afgestemd zijn op de versnellingen en trillingsverhogingen die op dit moment op aarde gaande zijn. Alle aangeboden workshops bieden daarin nieuwe handvaten en inzichten in je eigen groei, inzicht in wie jij Bent vanuit Goddelijk perspectief en hoe je dat steeds me er zelf kunt ervaren, her-inneren en leren belichamen in het hier en nu op aarde. Jouw potentieel, lichtkwaliteiten en hoger Bewustzijn worden hierin dus volledig aangetrilt en wakker gemaakt.
Praktijk Apofyliet biedt, afgestemd op de Nieuwetijds energieën, telkens opnieuw andere workshops aan die ook gericht zijn op wat er in het Nu op aarde gaande is. In alle workshops wordt nauw samengewerkt met Aarde en Kosmos en alle Begeleiding die zich daarin bevindt. Denk aan Ascended Masters, Engelen, Starnations, Moeder Aarde, Lichtsteden in de Aarde, en wat zich op dat maar als passend zijnde aandient.
Alle workshops worden op Multidimensionaal gegeven, wat inhoud dat alle lagen van het Universum en dus ook van jou hierin mee genomen worden. Dit reikt enorme groeiversnellingen aan, diepgaande inzichten in je Zelf, bewustwording op een diep geankerd en hoog niveau. Het helpt je werkelijk je Ziel te leven in het aardse leven. Het helpt je jouw specifieke kwaliteiten, Missi e, leerlessen en mogelijkheden bewust te worden.
Maar daarnaast biedt elke afzonderlijke workshop je daarin eigen sleutels tot groei, andere onderwerpen als ingang om tot diepere bewustwording en groei te komen en reikt andere soorten healing aan.


Apofyliet Lichtwerk(ers) Opleiding start in januari 2011 Er zijn nog plekken vrij!!!

Voor de derde en laatste maal biedt Praktijk Apofyliet ook krachtig opleidingstraject aan, die je in een enorme groei en transformatie zullen brengen. En je heel erg bewust zullen maken van wie jij Bent, wat jouw specifieke kwaliteiten zijn, wat je Missie hier op aarde is, wie je was door de eeuwen heen (vorige incarnaties) en nog veel meer dan dat. Dit traject wordt gevormd door diverse intensieve weekendworkshops, gedurende iets meer dan een jaar. Het leert je zelf nauw samenwerken met de Lichtbegeleiding van hemelen en aarde, met healing en reading, in cl. kristalopleiding en nog veel meer wat daarop aansluiting heeft.


Apofyliet Ascension- & Kristal shop

In de praktijk bevindt zich een kleine shop met krachtige ondersteunende artikelen en middelen die een prachtige, krachtige ondersteuning kunnen aanreiken in jouw Ascensie- en spirituele groei. Denk hierbij aan vele bijzondere kristallen, mineralen en kristalproducten. Maar ook specifieke healingtools zoals de Flower of Life, Powertools, Egyptische Bloemen essences, Ascended Master Coaching Crystals, kristallen schedels, en nog veel meer. Deze artikelen vind je voor een groot deel ook in de webshop.
Al deze artikelen zijn gereinigd, geopend, geactiveerd en geïnitieerd zodat hun grootste kracht en hoogste potentieel voor jou werkzaam kan zijn en bieden daarmee een enorme kracht en ondersteuning.


Kristallen schedels

Praktijk Apofyliet draagt ook zorg voor een aantal nieuwe en 1 oude k ristallen schedel(s) waar intensief mee samen gewerkt wordt tijdens de consulten, workshops en andere werkwijzen.
Van hieruit draagt Praktijk Apofyliet ook zorg voor een aantal kristallen schedels die via de praktijk een nieuw Thuis mogen vinden.
Vanuit nauwe connecties met de slijper die in opdracht en afstemming deze schedels maakt, zijn deze schedels krachtig bezield. Vanuit de activaties, openingen en initiaties die met de schedels van Praktijk Apofyliet mogen gebeuren, alvorens de kristallen schedels een nieuw huis vinden, ben je verzekerd van een zeer krachtig en volledig bezield en werkzaam ëmaatje op je pad van groei′.
Vanuit zorgzaamheid en garant staan voor zuiverheid staan de kristallen schedels die een nieuw thuis zoeken niet op de website, maar zijn hun foto′s en gegevens via de email op te vragen. Of op afspraak te voelen en bekijken in de praktijk.


Gratis nieuwsbrief per email

Wil je meer weten over de werkzaamheden, aanbod en mogelijkheden van Praktijk Apofyliet?
Vraag per email de gratis nieuwsbrief aan. Deze staat elke maand bomvol met nieuwe informatie, artikelen over wat er gaande is in deze tijd, aanbiedingen, aanbod van workshops, bijzonderheden en nog veel meer.
[email protected]

Voel je welkom en voel je vrij om eens vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van Spirituele Praktijk Apofyliet en/of te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen!



Trefwoorden: Multidimensionaal, lichtwerk, workshops, edelstenen, kristallen, channeling, healing, reading, Egypte, Lichtmeesters, Engelen, Moeder Aarde, consulten, coaching

Werkgebied:
Lippenhuizen, Hemrik, Gorredijk, Jubbega, Hoornsterzwaag, Terwispel, Olterterp, Oudehorne, Beetsterzwaag, Wijnjewoude, Jonkersland, Langezwaag, Kortehemmen, Bontebok.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Spirituele Praktijk Apofyliet
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×