Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Familie Opstellingen bij Ank

image
Ervaring

0
Ank de Groot
Regenvlietweg, De Zilk, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.ankdegroot.nl

Bekeken: 3092 keer

Familie Opstellingen bij Ank

Een familieopstelling is een ceremonie die is ontwikkeld door de Duitser Bert Hellinger. De werkwijze van Hellinger is de werkwijze van het zogenaamd Systemisch werken. Therapeuten of coaches die systemisch werken trachten middels het opstellen van iemands systeem van herkomst niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen.

Bij een familieopstelling brengt een deelnemer een vraagstuk in waar hij of zij helderheid over wil krijgen.

Met familieopstellingen maakt u de verstoorde verhoudingen binnen een familie zichtbaar en brengt u een proces van acceptatie en heling op gang.

 

Een familieopstelling is een prachtige manier om inzichten te krijgen. Je zet stappen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je persoonlijke vraag wordt bekeken vanuit het systeem waar je toe behoort. Dat kan zijn je familie van herkomst, je eigen gezin, je werk etc. Wie of wat is uitgesloten? Wat wil gezien worden? Hoe zijn we loyaal aan het groepsgeweten of aan bepaalde leden van onze familie? De opstellingen gaan uit van de beweging van de ziel. Het heeft een diepe werking.

 

Bij een familieopstelling wordt een aantal deelnemers fysiek opgesteld als representant van de cliënt en zijn familie. Met de opstelling worden emotionele spanningsvelden binnen de familie helder en kan de onderliggende oorzaak van de problemen van uw cliënt worden opgespoord. De effecten van de opstelling zijn soms op korte, maar vaak op lange termijn merkbaar.


U kunt deelnemen aan een twee daagse, 1 dag of een avond. U kunt ook een afspraak voor een individuele sessie maken. Voor meer informatie, prijzen of data: kijk even op de agenda van The Healing Circle.

 














 






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Ank de Groot
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image