Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Psychodrama Groep BEREIK JEZELF

image
Ervaring

0
PsychodramaQ
Schelpenkade 30, Leiden, Nederland

Tarief: 50
Bedrijf met KvK 273.58.648

Telefoonnummer
LinkedIn
www.psychodramaq.nl

Bekeken: 3569 keer

Psychodrama Groep BEREIK JEZELF
BEREIK JEZELF

PSYCHODRAMA GROEP VOOR PERSOONLIJKE VERKENNING

De psychodrama groep staat open voor mensen die geïnteresseerd zijn om zichzelf en hun relaties te ontdekken. Zij zijn ontwikkeld voor iedereen die de diepte en breedte van zijn innerlijke ervaring wil vergroten en om dichter bij zijn eigen ik te komen. Het groepswerk stimuleert de ontwikkeling van het zelfbewustzijn. Het is er op gericht om het functioneren in het leven en in relaties te verbeteren en om het beste dat in ieder persoon zit, te ontwikkelen.

Deze groep is geschikt als je graag:

• stimulering en aanmoediging ontvangt voor persoonlijke groei

• een besef van jezelf wilt ontwikkelen

• je relaties wilt verbeteren en een gevoel van wederkerigheid en saamhorigheid wilt bereiken

• je snelle leven van alledag wilt verrijken met tijd voor persoonlijke reflectie, zinvolle communicatie en gevoelens van verbinding

• kennis wilt maken met de psychodrama methode

• weer in contact wilt komen met je creativiteit, speelsheid en blijdschap

En een reis begint om jezelf te bereiken®

DE METHODE

Psychodrama is een ervaringsgerichte, actieve en levendige methode om de uitdagingen van het leven te onderzoeken. Het is een methode voor groepswerk, ontwikkeld door Dr. J.L. Moreno vanaf 1920 en wordt nu al bijna honderd jaar in praktijk gebracht. Er wordt gebruik gemaakt van gerichte dramatische actie om onze gevoelens en gedragingen uit te beelden en te begrijpen.

Psychodrama legt de nadruk eerder op creativiteit en spontaniteit dan op ziekte en pathologie.

BEGELEIDERS:

Maria Koleva (1977) is klinisch psycholoog, psychodrama director en groepstherapeut, gespecialiseerd in het werken met getraumatiseerde mensen.

“Als psychodrama therapeut schep ik een koesterende ruimte, voor reflectie en experimenteren. Ik ben er op gespitst om mensen te helpen om dichter bij zichzelf te komen en om bevredigende, diepere relaties met anderen te bereiken.”

Ina Hogenboom (1958) is Registerpsycholoog-NIP en Certified Practitioner Psychodrama. Zij is een ervaren trainer in communicatievaardigheden.

“In mijn werk houd ik ervan om actieve, speelse methodes te gebruiken om bestaand gedrag of dilemma′s te onderzoeken. Mijn uitdaging is om de creativiteit in mensen te stimuleren zodat zij toegang krijgen tot ander gedrag of andere manieren om naar het leven te kijken.”

Wij geloven in de kunst van het echt zijn in plaats van perfect.

Wij begroeten je deelname aan ons programma in 2013 met enthousiasme.

Nieuwe groep start bij voldoende deelnemers.

Alle groepsleden verbinden zich voor minimaal 5 sessies, om er zeker van te zijn dat de groep stabiel blijft en een geschikte vertrouwelijke omgeving verschaft voor persoonlijke verkenningen.

Kosten: 50 euro per sessie.

Plaats: Schelpenkade 30, 2313 ZV Leiden. Drie parkeerplaatsen in eigen tuin aanwezig, omringende straten is parkeren met parkeerschijf. OV vanaf centraal station: bus 1/2, uitstappen halte Jan van Houtkade.

Voor inlichtingen en bijzonderheden betreffende aanmelding, kunt u contact opnemen met Ina Hogenboom: 06-15616939 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Trefwoorden: psychodrama persoonlijke groei creativiteit spontaniteit cultural conserve faalangst zelfvertrouwen ontwikkeling cohesie ina hogenboom maria koleva bewustzijn ervaring relaties moreno sociometrie leiden schelpenkade

Werkgebied:
Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Rijnsburg, Hazerswoude-Rijndijk, Valkenburg, Warmond, Katwijk, Hoogmade, Oud Ade, Gelderswoude, Koudekerk aan den Rijn, Sassenheim.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met PsychodramaQ
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image