Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Woningontruiming Lemmers Groningen Friesland Drenthe en Noord Flevoland

image
Ervaring

0
Woningontruiming Lemmers
Ruttensepad 11, Rutten, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 57555818

Telefoonnummer
woningontruiming-lemmers.nl

Bekeken: 1974 keer

Woningontruiming Lemmers Groningen Friesland Drenthe en Noord Flevoland
Woningontruiming Lemmers is verantwoordelijk voor de provincies Groningen, Friesland inclusief de eilanden, Drenthe en Noord Flevoland. Woningontruiming Lemmers is onderdeel van Woningontruiming Regionaal B.V.. Onze organisatie hecht veel waarde aan kwaliteit

Wij zijn sinds enkele jaren actief in bovengenoemde regio. Het totaalconcept dat wij aanbieden voor woningen ontruimen blijkt succesvol.  De service die wij bieden omvat het leegmaken van woningen, eventuele verhuizing van groot naar klein en een bezemschone oplevering met voor- en eindinspectie. Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie / nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaan wij aan de slag. Mochten wij tijdens de huisontruiming nog spullen van waarde tegenkomen, dan nemen wij contact op met de familie/ nabestaanden. Als hierbij bijvoorbeeld antieke waardevolle spullen zitten, brengen wij hen in contact met een antiquair.

Voor de overige spullen die in de woning zijn achtergebleven, heeft Woningontruiming Lemmers een breed netwerk opgezet van maatschappelijke en kerkelijke instanties om deze nog een tweede leven te kunnen geven. De overgebleven huisraad die onbruikbaar is, wordt netjes gerecycled via milieustraat of afvalverwerkingsbedrijf. Woningontruiming Lemmers heeft geen opkoop functie en koopt daarom géén inboedels op.

Kortom, u hebt geen omkijken naar de ontruiming en alle praktische afwikkelingen. Wij zorgen er voor dat de woning netjes, bezemschoon opgeleverd wordt en alle inboedel op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd wordt.


E-mail: [email protected]


Tel 06 - 57 59 19 42 voor uw GRATIS offerte.







GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Woningontruiming Lemmers
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image