Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Betaalbaar vorstelijk recreëren in de schitterende natuur van Hongarije, met alle mogelijkheden i

image
Ervaring

0
Yvonne de Zeeuw


Tarief: 280
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
fullstar.come2me.nl

Bekeken: 2406 keer

Betaalbaar vorstelijk recreëren in de schitterende natuur van Hongarije, met alle mogelijkheden i
Betaalbaar vorstelijk recreëren in de schitterende natuur van Hongarije, met alle mogelijkheden in de nabije omgeving.
Dat is hier mogelijk. Deze woningen zijn gelegen in een gezellig pittoresk, niet toeristisch, dorpje, nabij een meer, temidden van het bückgebergte met zijn prachtige landschappen en wijngaarden Maar naast het toeristische plaatsje Szilvásvárad en nabij de schitterende grote stad Eger met alle mogelijke denkbare voorzieningen en uitgaans mogelijkheden.
Indeling:
De 1e woning bestaat uit een 3 grote ruimtes, waarvan de eerste ruimte de zeer sfeervolle eetkeuken. Deze grote ruimte beschikt over 2 buffetkasten met alle mogelijke servieswaar, pannen en keukengerei. Ook een koffiezetapparaat en een waterkoker onbreken er niet aan. U vind er zelfs een courmetstel. U kunt er keramisch koken. Uiteraard is er ook een koelkast en een combimagnetron aanwezig. Verder bevindt zich in deze ruimte een eettafel met 6 eetkamerstoelen, welke kan worden uitgebreid tot 6. Want in de erker staat een gezellig haltafeltje met 2 stoelen, welke aan de eetkamertafel kunnen worden geplaatst. In de keuken is ook nog een radio/cd-speler aanwezig.
Grenzend en de keuken bevindt zich een woon/slaapkamer. Deze kamer beschikt over 2 luxe slaapbanken. Welke zeer goed als bank én als bed kunnen worden gebruikt. Ook bevindt er zich een linnnekast, waarin u het linnengoed vindt, maar waarin u tevens uw eigen kleiding kwijt kunt.
Ook deze ruimte is zeer sfeervol ingericht en werkelijk alles is er aanwezig. Zo ook een kleine minibar. Naast deze ruimte bevindt zich nog een ruime en romantische slaapkamer met een luxe 2-persoonsbed. Ook deze kamer is zeer sfeervol ingericht en beschikt over meerdere kasten. Vanuit de eetkeuken heeft u schitterend uitzicht over het berglandschap, zo ook vanuit de erker. Verder beschikt 1e verdieping nog over een luxe badkamer met douche, badmeubel en wasmachin e. Daarnaast bevindt zich een extra kamer om bijvoorbeeld de koffers te plaatsen etc.
In het souterrain bevinden zich eveneens nog 3 ruime slaap/hobby-kamers en een bergruimte annex zomerkeuken aan de kant van het terras. In deze ruimte is het opvouwbare zwembad geplaatst, alsmede de babeque, tuingereedschap etc.
De 2e woning bestaat uit een ruime keuken met eveneens een keramische kookplaat, koelkast, magnetron en voorraadkast. In deze keuken is alle denkbare keukengerei, servies en bestek aanwezig.
Hiernaast bevind zich de woon/slaapkamer met een luxe bedbank, salontafels, buffetkast, eetkamertafel met 4 stoelen. Ook deze ruimte is sfeervol ingericht. Naast deze kamer bevindt zich de luxe badkamer, welke is voorzien van een bad, douche, wasmeubel, én toilet.
Naast deze badkamer bevind zich een ruimte om de koffers etc te plaatsen en vanuit deze ruimte is doorgang naar een tweede woon-/slaap-/tuinkamer, met openslaande deuren naar de tuin, alwaar u ′s-morgens heerlijk in de zon (op het oosten gelegen) kunt ontbijten.
Op het bijbehorende landgoed (6000 meter) staan diverse fruitbomen, waarvan u zelf de vruchten mag plukken. Ook kunt u er vele bijzondere bloemen plukken om. Aan het eind van het landgoed stroomt een riviertje met zeer helder drinkwater. Ook zijn bij de woningen fietsen beschikbaar.

Bijzonderheden:
Zeer compleet en sfeervol ingericht, tevens een leuke tuinset met vele extra stoelen, zo ook ligstoelen.
Gelegen grenzend aan het nationaal park;
Bijzonder ruime tuin (6000 m2).

Mogelijkheden in de directe omgeving:
-Fietsen in de schitterende natuur;
-Skieen in bankut, het matra- of tatra gebergte;
-Recreëren bij het meertje Lázbérci of het meerte in het nabij gelegen
dorp Arló;
-Vele trips in de directe omgeving;
-Het bezoeken van diverse kuur (thermaal)baden in de omgeving;
-Heerlijk eten voor slechts enkele euro′s per maaltijd;
-De plaatselijke dorpjes bezichtigen; het bezoeken van verschillende grotten;
-Uitgaan in de plaatselijke kroeg, of in luxe discotheken in de grote
historische stad Eger;
-Paardrijden of paardenraces bezoeken;
-De historische grote steden zoals Eger en Boedapest bezoeken;
Plaatselijke marktjes.
Hongarije heeft zeer aangenaam klimaat en een erg zuivere lucht. Vanaf maart tot oktober kent Hongarije een zeer aangename temperatuur met weinig regenval, daarna slaat het weer om naar een koude strenge winter, zodat er in de nabije omgeving veelal geskied kan worden.

Deze woningen zijn ook uitermate geschikt om met meerdere gezinnen of met een grote groep te huren. Ook zijn de woningen er geschikt voor kinderen en huisdieren.

De woningen zijn gezamenlijk te huur voor slechts euro 280,-- per week, of euro 175,-- voor een lang weekeind of euro 500,-- per maand indien de woning voor langere tijd wordt gehuurd.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Yvonne de Zeeuw
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image