Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Chalet Gastein bij Thijs van Wijk

image
Ervaring

0
Chalet Gastein
Kaiser Wilhelm-Promenade 6, Bad Gastein, Oostenrijk

Tarief: aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
Facebook, Skype
www.chaletgastein.at

Bekeken: 6429 keer

Chalet Gastein bij Thijs van Wijk
Hartelijk welkom in Chalet Gastein!

Chalet Gastein ligt rustig en zonnig aan een autovrije wandelpromenade (voor onze gasten zijn wij wel per auto te bereiken) op slechts 5 minuten lopen van het centrum en de beroemde waterval van het toeristische plaatsje Bad Gastein. Ons huis heeft 9 appartementen voor 2 tot 8 personen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en hebben ook allemaal een eigen balkon. In de ontbijtruimte serveren wij 's morgens een ontbijtbuffet. We hebben een grote tuin met een prachtig zonnig terras en een eigen parkeerplaats.
Vanuit het dorp, Bad Gastein dat 1000 meter boven zeeniveau ligt, kunt u tijdens het lange winterseizoen (november tot eind april) heerlijk skiën of snowboarden op ruim 200 kilometer pistes. De skiliften zijn vanuit ons huis eenvoudig te bereiken. En u kunt er ook het hele jaar door ontspannen en tot rust komen in het heilzame Gasteiner thermale water van o.a. de Gasteiner Felsenthermen. Het dorp ligt aan de voet van Nationalpark Hohe Tauern, waar fantastische wandelingen te maken zijn in de prachtige natuur. Ook ligt de beroemde Gasteiner 18-holes golfbaan op 1 km afstand.

In het Gasteinerdal zijn verschillende activiteiten te beoefenen, zoals mountainbiken, nordic walking, paragliding, paardrijden, zwemmen, tennissen en het heeft maar liefst 350 km wandelpaden. Grotere plaatsen als Salzburg en bijvoorbeeld Zell am See zijn binnen 1 uur per auto of trein te bereiken.
In Bad Gastein kunt u een ideale vakantie houden met vrienden en familie zelfs wanneer u verschillende interesses heeft.

We verheugen ons op uw bezoek,

Thijs van Wijk





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Chalet Gastein
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image