Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gevraagd Ruime Vakantiewoning met prachtige japanse tuin

imageimageimage
Ervaring

0
Duin
Lathum, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
homeaway.nl/vakantiewoning/p6362845

Bekeken: 2542 keer

Ruime Vakantiewoning met prachtige japanse tuin
Natuur verkennen zoals de Posbank/HogeVeluwe/shoppen in Arnhem,thuiskomen + rust

Als service bieden wij u gratis internet aan!

Zeer comfortabel ingerichte woning, Perfecte bedden en matrassen, dubbele hoofdkussens, complete keukeninventaris,dubbel serviesgoed, vaatwasser,oven/magnetron,Senseo+koffieapparaat, In badkamer,wastafel,wasmachine, douche/bad, krultang + carmenset, haardroger. U komt in een compleet en gezellig ingericht huis met veel privacy. U kunt bij aankomst meteen genieten, de bedden zijn al opgemaakt en een fles wijn staat voor u klaar, kortom uw vakantie begint in villa Royal te Lathum, 10 autominuten v.a. Arnhem en centraal gelegen ten opzichte van vele andere mooie steden en niet te vergeten de prachtige natuur in de onmiddelijke omgeving, zoals o.a. de Posbank en de Hoge Veluwe..

Beddegoed, winter/zomerdekbedden, dubbele kussens etc. Handdoeken/badlakens + washandjes ruim voorradig, en dit alles bij de huurprijs inbegrepen.!!. Zomers in iedere kamer ventilator, geen airco! Centrale verwarming in alle kamers. De aankomst en vertrek dagen zijn op zaterdag! Buiten zomerseizoen in overleg andere aankomst-of vertrekdatum in overleg, afhankelijk van de overige boekingen. Verhuurtarieven zie tabel voor de prijs in de door u gewenste periode. Eindschoonmaak + was van beddegoed/handdoeken is inbegrepen in de huurprijs.

Bij definitieve boeking dient u 250 euro borg over te maken.Na uw vakantie wordt dit bedrag geretourneerd op uw bankrekening na controle huis + verrekening met gebruik gas + electra.

De verhuurprijs is gebaseerd tot en met 4 personen. Extra persoon €100 extra per week. Maximaal 5 personen voor optimaal comfort. Twee grote 2-persoonsbedden, drie 1-persoonsbedden, kinderledikantje, babyreiswiegje.

Kosten hond 5,-- per dag per hond en alleen in overleg.

Voor gezinnen met kleine kinderen is een box,kinderstoel,wipstoeltje, peuterbed + babyreisbedje, babybadje aanwezig. U hoeft dit dus niet allemaal zelf mee te slepen, ook voor moeder een relaxte vakantie!

Bij aanvraag even de leeftijd van de kinderen vermelden. Bij uw aankomst zorgen wij dan dat alles klaar staat voor de kinderen!

Villa Royal heeft een prachtige grote tuin met zithoekjes om te luieren, een hangmatmeubel, een overdekte pergola waar bij mooi weer buiten gegeten kan worden.aan de ruime 6-persoonstafel met comfortabele stoelen en kussens. Houtskoolbarbecue naast de pergola.

Op het park is een zwembad voor klein en groot aanwezig met ligweide, een zandstrand aan het meer. Ideaal om te zwemmen, surfen, zeilen, vissen.

Meer gegevens Geschiktheid:
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren in overleg
  • niet toegankelijk met rolstoel
  • Ans Duin (Eigenaar) 

    Werkgebied:
    Lathum, Velp, Westervoort, Duiven, De Steeg, Giesbeek, Rozendaal, Rheden, Arnhem, Loo, Groessen, Zevenaar, Ellecom, Doesburg, Angerlo, Huissen.




    GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
    Contact opnemen met Duin
    Telefoon is niet verplicht



    Berichten / Ervaringen:
    Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
    Ervaring of bericht delen:



    Bericht:
    Uw naam
    Uw email adres
    Lokatie:


    Email adres is verplicht en wordt
    verborgen op de site.
    Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

    Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
    Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

    Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
    Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
    ×
    imageimageimage