Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Voordelig taxivervoer van en naar Schiphol

image
Ervaring

0
Taxi2airport bv
Otterlo

Tarief: voordelig
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.taxi2airport.nl

Bekeken: 2514 keer

Voordelig taxivervoer van en naar Schiphol
Vanaf uw woonplaats bieden we u taxivervoer van en naar Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en diverse andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Bereken het tarief vanaf uw woonplaats naar Schiphol Airport Amsterdam. In de berekenmodule op www.taxi2airport.nl kunt eenvoudig uw prijs berekenen voor vervoer van uw woonplaats naar Schiphol Airport of een andere airport. In samenwerking met diverse taxicentrales selecteren wij de voordeligste taxicentrale. Goedkoop, eenvoudig te boeken en voordelig vervoer per taxi of taxibus! U wordt thuis of bij een hotel opgehaald.

Bereken het tarief vanaf Schiphol naar uw woonplaats
In de module kunt eenvoudig uw prijs berekenen voor taxivervoer van Schiphol naar uw woonplaats. Na aankomst op Schiphol wacht uw chauffeur u op en brengt u naar huis. Afhankelijk van de gekozen vorm van vervoer (deelvervoer of prive vervoer) is dit met of zonder tussenstops.

Deelvervoer van uw woonplaats Schiphol of Schiphol uw woonplaats. We kunnen boekingen van meerdere passagiers uit uw woonplaats naar Schiphol combineren. Dit noemen wij "deelvervoer". De bedoeling van deelvervoer is het maken van een combinatie met andere taxiritten. Dit kan betekenen dat u dus één of meerdere tussenstops maakt om medereizigers op te halen. Bij deelvervoer van Schiphol naar uw woonplaats kan het zijn dat u op reizigers van een andere vlucht moet wachten voordat we vertrekken.

Prive vervoer van uw woonplaats Schiphol of Schiphol uw woonplaats. Kiest u voor de optie "privé vervoer" van uw woonplaats naar Schiphol of van Schiphol naar uw woonplaats dan wordt uw rit niet gecombineerd met andere reizigers. Uw taxi of taxibus staat op het afgesproken tijdstip op het afhaaladres en brengt u direct, dus zonder tussenstops, naar de plaats van bestemming. Bij ophalen vanaf een luchthaven, staat de chauffeur bij het afgesproken punt op u te wachten. Privé vervoer is duurder dan deelvervoer maar biedt u meer comfort na een lange en vermoeiende reis.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met TAXI2AIRPORT BV
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image