Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Zeilen in Friesland op een klipper

image
Ervaring

0
Friesland Charter
It Stalt, Akkrum, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 01035577

Telefoonnummer
Facebook
www.frieslandcharter.nl

Bekeken: 2632 keer

Zeilen in Friesland op een klipper
Dag- en weekendtochten op traditionele zeilschepen in Friesland. Vanuit Akkrum zeilen op een luxe klipper op de Friese meren. Met of zonder catering mogelijk.

Friesland Charter is een familiebedrijf dat al 45 jaar garant staat voor al uw vaartochten. Of het nu een weekendje weg, een schoolreis,of even een dag uitwaaien betreft: u bent bij ons in goede handen. Het vaargebied  van onze  2 eigen schepen  (Klipper De Hoop en Stella Frisia) omvat de Friese meren en het IJsselmeer. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje: transfer van en naar de afvaarthaven, vaartocht, catering, en eventuele verzekering. Hierbij staat u in direct contact met de schipper/eigenaar. Dit betekent korte lijnen en geen onnodige tussenpersonen: dat werkt wel zo prettig. Welkom aan boord!

Weekend

Even een weekendje weg met familie, vrienden of collega's. Komplete arrangementen voor groepen vanaf 14 personen. Inklusief catering. Weekendreizen zijn al mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Dagtocht

Ontspannen een dagje uit. Varen en zeilen in de omgeving van Grou en Earnewâld, onder andere in het Nationaal park 'Alde Feanen'. Complete arrangementen met of zonder catering,  altijd zoals u wenst. Bijvoobeeld in combinatie met een activiteit aan wal zoals een high tea of een high bier. Vraag de naar de diverse mogelijkheden…

Schoolreis

Met de klas een paar dagen op het water: avontuur beleven en chillen tegelijk! Voor een periode van 3,4, of 5 dagen de vele aspecten van het water beleven. Voor groepen vanaf 20 personen, inclusief catering (met corveediensten). Met complete nevenprogramma’s.

 Speciale reizen

Op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld 50 plussers, alleenstaande ouders of mensen met een beperking. Of als varende accommodatie bij bijvoorbeeld skûtsjesilen en elfstedentochten (wandel-/fiets-/..). 

Familiebedrijf

Friesland Charter is het enige bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zeilen met grote klippers op de Friese meren en kanalen. De route wordt in gezamenlijk overleg bepaald. Zeilervaring en zeebenen zijn niet nodig. Onder leiding van de schipper worden de zeilen gehesen, bediend en alle daarmee samenhangende werkzaamheden verricht. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker aan dek ontspannen en genieten van de mooie omgeving.






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Friesland Charter
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image