Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Sprookjescamping Rheeze luxe kindvriendelijk 4 p huisje particulier te huur

imageimageimage
Ervaring

0
Sabine
Rheeze, Nederland

Tarief: Niet van toepassing
Particulier aanbod/vraag

luxechaletsprookjescamping.nl

Bekeken: 2059 keer

Sprookjescamping Rheeze luxe kindvriendelijk 4 p huisje particulier te huur
Gezellige overdekte kindvriendelijke en veilige omheinde veranda / houten terras. Gratis gebruik van alle luxe extra's oa nieuwe keuken met vaatwasser, centrale verwarming, iPad ter beschikking tijdens uw verblijf, boretti BBQ, 2 stokke kinderstoelen, SVG groot loungeset voor buiten, nieuwe brabantiadroogmolen voor uw handdoeken, John deere tractor, Step2 speelhuisje, mamafiets met zitje, kinderfietsjes en veel kinderspeelgoed zowel binnen als buiten.

Goede wifi verbinding door eigen externe prive ontvanger ten behoeve van betere internet ontvangst ( eigen router).

Het huisje is brandschoon bij uw aankomst en de bedden zijn al heerlijk opgemaakt zodat uw vakantie gelijk kan beginnen.

Ons luxe privé, dit jaar gerenoveerde, 4 persoons chalet is voorzien van een nieuwe centrale verwarming uw kinderen branden dus niet de handjes aan de gaskachel.

Twee slaapkamers (ouderslaapkamer met nieuw bed 1.60 breed ipv 1.40 zoals bij anderen en een kinderkamer met slaapplaats voor 2 kinderen. Het stapelbed is desgewenst beide te voorzien van ( aanwezige) uitvalschermen voor de veiligheid van uw kinderen. Voldoende kastruimte om uw kleren en eigendommen op te bergen.

Nieuwe keuken met vaatwasser en nieuwe koelkast met vriezer, combimagnetron, nieuwe senseo up.

Woonkamer met nieuwe hoekbank ( kan de hele familie liggend op de bank genieten van een film) en ingericht net als thuis zodat het echt vakantie is anno 2016, eettafel met 2 stokke kinderstoelen en tevens een kinderspeelgoedhoekje met meer dan genoeg speelgoed.

Aparte douche/toilet ruimte met wasmeubelkast.

Canal digitaal led tv met alle zenders. Tevens een iPad ter beschikking voor gebruik tijdens uw verblijf.

Aan het chalet is een half overdekt omheinde veranda aangelegd waar u heerlijk kunt genieten van de zon en uw kinderen veilig kunnen spelen. Op het terras staat een grote hoek SVG loungeset met dikke kussens om te relaxen.In de aangrenzende tuin staat een picknicktafel en nog de mogelijkheid voor de droogmolen. Voor de kids een John Deere tractor met voorlader en grijparm, Step2 speelhuisje zand/watertafel en speelgoed BBQ.

Ons chalet is zeer gezellig en compleet ingericht in riviera maison style. Het heeft een rustige ligging maar toch erg dicht bij de voorzieningen zoals het zwembad, theather, restaurant en het winkeltje. Tevens ligt het huisje met de rug u aan het hoofdpad dus u heeft wel de voordelen van het pad (oa snel bij de activiteiten, kinderen weten snel de weg terug en vanaf de veranda kunt u zwaaien en aansluiten bij de bumpie jeep) maar niet de drukte.

De sprookjescamping in Rheeze is beste kindercamping 2014. Met trots kunnen wij u meedelen dat de Sprookjescamping in de nieuwe classificatie van de ANWB en ADAC het maximaal aantal van 5 sterren heeft behaald. Daarmee mag de Sprookjescamping zich in 2014 tooien met de titel Best camping. In totaal zijn er in heel Europa 144 campings met deze titel. De camping staat in het natuurgebied de Oldemeyer tussen Hardenberg en Rheeze.Het meer de Oldemeyer is op loopafstand bereikbaar. Stad hardenberg is met enkele kilometers goed te fietsen en met tal van activiteiten de gehele zomer. Ponypark slagharen, Plopsaland Coevoerden en dierenpark Emmen zijn dicht in de buurt.

De camping is van alle gemakken voorzien:
Winkel, binnen- en buitenzwembad, restaurant, pannenkoekencorner, pizzeria,snackbar, diverse terrassen en diverse speeltuinen, zeer uitgebreid en schoon sanitair (gratis), visvijver, WIFI en natuurlijk een geweldig animatieteam. Elke week een zeer uitgebreid animatie programma waarin de kinderen zijn onderverdeeld in hun eigen leeftijdsklasse van magisch elfje, ondeugende beer, stoere draak of buddy. Een ieder activiteiten op zijn eigen niveau. Van zandkastelen bouwen, knutselen tot voetballen, bioscoop avonden en kampvuur bij de elfenvijver.

Sinds de zomer van 2011 is er een fantastisch nieuw buitenzwembad geopend van 1.40 meter diep. Tevens is er een buitenglijbaan van 3 meter breed en 22 meter lang.

Wij hebben ons luxe chalet niet als hoofdreden voor de verhuur, wij maken hier zelf vaak met veel plezier gebruik van en het is dan ook speciaal ingericht voor onze gezinssamenstelling van 2 volwassen en 2 kids (6 en 2 jaar oud) hierdoor is het zeer compleet ingericht. Echter door de lange vakanties en wij hier helaas ivm werk niet zelf alle weken kunnen vertoeven willen wij hem enkele weken verhuren.

Mocht u dus op zoek zijn naar een luxe 4 persoons chalet op de sprookjescamping die van alle gemakken voorzien is dan kunt u mij benaderen voor meer informatie.

Prijzen zijn voor elke 4 persoons chalet die verhuurd wordt hetzelfde als in lijn met de camping zelf. Deze kunt u ook terugvinden op de website van de sprookjescamping! Het betreft plek 228 deze kunt u op de plattegrond terugvinden.

Makkelijk en mooi huisje ook voor Opa en Oma's met kleinkinderen. Veranda is afgesloten, kleinkinderen kunnen niet uit het oog verloren worden. Ouderbed is hoog wat makkelijk is met instappen. Alle luxe en comfort aanwezig net zoals thuis.

Ook ideaal om te verblijven buiten het hoogseizoen / schoolvakanties indien uw (klein) kinderen nog niet leerplichtig zijn. Animatie is er altijd van april tot oktober.

Vergelijk de chalets, vergelijk de luxe maar zeker ook het comfort en kies diegene die het beste aansluit bij uw wensen. Honden/huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Tevens mag er in het chalet niet gerookt worden.

Dag als het mag, doei ouwekoei!

www.luxechaletsprookjescamping.nl




Werkgebied:
Rheeze, Brucht, Diffelen, Bergentheim, Rheezerveen, Hardenberg, Mari?nberg, Heemserveen, Stegeren, Beerze, Hoogenweg, Collendoorn, Beerzerveld, Bruchterveld, Venebrugge, Lutten, Sibculo, Anevelde, Loozen, Ane.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Sabine
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage