Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gevraagd VAKANTIEPARADIJS Droomvakantie Familiepark

imageimageimage
Ervaring

+1
Vakantieparadijs
Arany Janos Utca Vargesztes

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag

www.vakantieparadijs.com

Bekeken: 2303 keer

VAKANTIEPARADIJS Droomvakantie Familiepark

In het hart van het Hongarije Vértesgebergte bevindt zich een Familie Vakantieparadijs, uniek in Hongarije. Wij combineren de intieme sfeer van een royale gezinswoning met het comfort van een wellness hotel. In onze villa’s kunt u de warmte en ruimte van een zeer ruim vakantiehuis vinden. Kom ons eens bezoeken met Uw vrienden of familie. In Vakantiepark Resort HONGARIJE, Villapark Várgesztes kunt u 2 typen villa’s boeken welke het beste in uw behoefte voorzien.

Gedurende de ontwikkeling van de villa’s hebben we er rekening mee gehouden dat iedereen behoefte heeft aan privacy. Tegelijkertijd bieden we een ruime open keuken en woonkamer  zodat iedereen gezamenlijk kan eten, relaxen of TV kijken.

Beide typen villa’s bieden een kindvriendelijke sfeer, zowel de Comfort Villa’s als Aqua Plus Villa's. Veiligheid en plezier zijn beiden erg belangrijk wanneer u met kinderen op vakantie gaat, in het villapark wordt met beide aspecten voortdurend rekening gehouden.

Vergeet het inpakken voor de kinderen, we hebben de meeste belangrijke zaken al voor u klaargezet; een babybad, een hoge kinderstoel, een potje en plastic bestek. Ook de trappen en stopcontacten zijn speciaal aangepast  voor bewoning met kinderen.

In het hoofdgebouw bevindt zich een kinderspeelplek,waar kleuterleidsters speciale aandacht aan uw kinderen geven gedurende het hoogseizoen en speciale weekenden. Deze ruimte is bedoeld voor kinderen ouder dan 3 jaar die geen luier meer nodig hebben. Laat uw kinderen over aan onze zorgen en geniet  zelf van een heerlijk kopje koffie op het terras. Onze animators organiseren daarnaast verscheidene sportieve- en creatieve programma's voor kinderen van alle leeftijden waar ook het gehele gezin aan mee kan doen.

Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu in ons restaurant, terwijl er voor baby’s speciaal babyvoedsel aanwezig is. Wachten op het eten is overigens helemaal niet erg, kinderen kunnen in die tijd spelen in de speelhoek of een leuke kinderfilm bekijken. Ouders kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich in de nabije omgeving prima vermaken.

We hebben een zwembad met glijbaan voor kleine kinderen bij het binnenbad en diverse bijzondere attracties in het grote bad. Gegarandeerd een avontuurlijke ervaring, een bron van plezier.

Buiten kunt u eveneens een kinderbad vinden, met een aparte bescherming tegen de zon. In de buurt bevindt zich tevens een groot speelveld, waar ieder kind wel iets te spelen vindt.

Vakantieparadijs.com is de Eigenaren Parkwebsite van Villapark Vargesztes en is extra voordelig, u krijgt persoonlijke service en voordelen bij boeking.

NB! De VROEG BOEKING korting voor 2015 is in de prijzen verdisconteerd(zie NETTO prijslijst 2015) het BOEKEN van deze NETTO-kortingprijzen is van korte duur!


Familie vakantiepark HONGARIJE, Villapark VargesztesHet optimale vakantiegevoel !

Hongarije is een prachtig land om vakantie te vieren: fantastische ongerepte natuur, de mensen zeer vriendelijk, een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest, Pecs en zeer veel meer prachtige steden, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een heerlijk landklimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië. En zijn betoverende muziek- en wijnfestivals en fantastische evenementen. Er is een lange traditie aan wellness mogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden. Hongarije heeft ook een van de mooiste vakantieparken; Villapark Vargesztes die uitermate geschikt is voor een prima vakantieverblijf met kinderen.Zeer geschikt voor families. Vrijstaande royale villa's.Veel activiteiten.Diverse zwembaden, binnen en buiten.Villa's met privé binnenzwembad en sauna.Ruime Villa's met grote tuinen.Verhuur van 2 tot maximaal 8 a 9 personen per villa, elk met 4 royale 2 personen slaapkamers, ruime woon en eetkamer, 2 badkamers, garage en grote tuin.

Hongarije is een vakantiebestemming gelegen in Midden Europa en het is een geliefde vakantiebestemming. Elk jaar trekken tienduizenden Nederlandse toeristen naar Hongarije voor een vakantie. Het vakantieseizoen in Hongarije loopt van eind april tot en met eind september. Voor deze periode worden ook de meeste zonvakanties geboekt naar Hongarije. Buiten deze periode is Hongarije ook nog steeds een geliefde vakantiebestemming voor een weekendje weg of een stedentrip naar Boedapest. 

Hongarije ligt in Midden Europa en grenst onder andere aan Tsjechie, Oostenrijk, Kroatie, Roemenie en Slovenie. Het land wordt doorkruist door de bekende rivier de Donau. De hoofdstad van Hongarije is Boedapest. Boedapest is een bijzonder mooie stad om te bezoeken tijdens een Hongarije vakantie en wordt vaak het Parijs van het oosten genoemd. In deze immens grote stad vindt men veel culturele en historische bezienswaardigheden. 

Speciale kortingen en voordelen via deze website VAKANTIEPARADIJS.COMvan Villapark Vargesztes  




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met VAKANTIEPARADIJS.COM
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Geweldig park, zeer ruime huizen, en ondanks de vele nederlanders TOCH een vakantiegevoel.Zeer nette en goede maaltijden halfpension...kortom, ik zoek nog zo een adres maar dan ergens anders
Fam. | Achterhoek 09-03-09
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage