Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Studiebegeleiding nodig?

image
Ervaring

0
Remie Begeleiding & Coaching
Almelo

Tarief: notk
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
remiebegeleidingencoaching.jouwweb.nl

Bekeken: 2017 keer

Studiebegeleiding nodig?
Op zoek naar studiebegeleiding?
Remie Begeleiding & Coaching werkt als zelfstandige en is gespecialiseerd in het geven van studiebegeleiding voor particulieren met een specifieke hulpvraag. De begeleiding vindt bij mij aan huis plaats op een tijdstip dat we samen met jou zijn overeenkomen. Natuurlijk is het ook mogelijk studiebegeleiding bij jou aan huis te krijgen.

Brugklasbegeleiding
De brugklasbegeleiding is bedoeld voor leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben om aan de grote school te wennen. Het aanbrengen van structuur in hun organisatorische vaardigheden en hun studieaanpak verdient in dit eerste jaar bijzondere aandacht. In groepjes van maximaal vier krijgen leerlingen vakkundige hulp bij het maken van huiswerk, het leren leren en vooral de verbetering van hun studieaanpak. Zij leren hoe je plant en je agenda goed bijhoudt, op welke manieren je woordjes kunt leren en hoofdzaken van bijzaken kunt scheiden, en hoe je controleert of je de stof beheerst. Brugklasbegeleiding duurt 1,5 uur.


Huiswerkbegeleiding / coaching
Bij de huiswerkbegeleiding worden leerlingen, die zich thuis niet kunnen zetten tot regelmatig werken, een duidelijke structuur aangeboden, waarbinnen zij zelfstandig leren huiswerk maken. Het vereist van de leerlingen voldoende motivatie en inzet: zij blijven zelf verantwoordelijk voor hun studieresultaten. In groepjes van maximaal vier krijgen leerlingen vakkundige hulp bij het maken van huiswerk waardoor de leerling minder afleiding ervaart dan in een vol lokaal en rustig voor zichzelf kan werken. Huiswerkbegeleiding duurt 1,5 uur.

Begeleiding in specifieke studievaardigheden
Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met de ietwat specifiekere studievaardigheden. Bijvoorbeeld kunnen leerlingen opzien tegen het maken en het geven van een presentatie, het niet weten hoe een werkstuk in elkaar moet worden gezet, het niet weten waar een sollicitatiebrief aan moet voldoen of in een studiedip terecht zijn gekomen. De leerling krijgt op individuele basis vakkundige hulp bij plannen, het houden presentaties, opzetten van een werkstuk, gespreksvoering, voorbereiding stagegesprek (sollicitatievaardigheden), etc. Begeleiding in specifieke studievaardigheden duurt 1,5 uur.

Studie- en beroepskeuzebegeleiding
Studie- en beroepskeuzebegeleiding is bedoeld voor leerlingen die op zoek naar een (nieuwe) studie. Weet je nog niet precies wat je wilt? Remie Begeleiding & Coaching helpt je graag in je zoektocht naar een geschikte opleiding. Doordat de leerling zelfinzicht krijgt zal hij of zij zelfstandig een weloverwogen studiekeuze gaan maken. De leerling krijgt op individuele basis vakkundige hulp bij maken huiswerkopdrachten, testen, etc. In 4 tot 6 gesprekken gedurende 1,5 uur zul je een passend advies op maat krijgen!

Heb je interesse of heb je enkele vragen, dan verzoek ik je telefonisch contact op te nemen met Remie Begeleiding & Coaching op telefoonnummer 06-41187372 of via e-mail [email protected]. Ik ga de uitdaging aan, jij ook???

Trefwoorden:




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Remie Begeleiding & Coaching
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image