Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Kinder EHBO inclusief reanimatie bij kinderen

image
Ervaring

+1
Totalcare4U
Helmond

Tarief: 95
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.totalcare4u.nl

Bekeken: 2879 keer

Kinder EHBO inclusief reanimatie bij kinderen
Voor wie
De cursus EHBO bij kinderen wordt gegeven voor iedereen die met kinderen in zijn werksituatie of omgeving te maken heeft. Denk aan bijvoorbeeld (gast)ouders, leerkrachten, leidsters in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en verenigingen.

Onze cursus kinder-EHBO is geen reguliere EHBO-cursus. Het is een cursus bedoeld voor iedereen die dagelijks met kinderen omgaat en voldoet aan de eindtermen van het Oranje Kruis. Na het volgen van deze cursus ontvangt u het certificaat bij kinderen van het Oranje Kruis.

Inhoud
De inhoud van de cursus is gericht op het voorkomen en verergeren van letsels in alle daagse situaties. Ook komen levensbedreigende en levensreddende problematiek aan de orde. Van een schaafwond tot een koortsstuip en van benauwdheid tot de reanimatie bij kinderen. Waarbij afstemming op de behoefte van een bedrijf of instelling centraal staat.

Doel
Naast het geven van preventietips en kennisoverdracht besteden we tijdens de cursus veel tijd aan praktische oefeningen. De deelnemers ontvangen bij deze cursus een handig boekje over kinder-EHBO, waarin beschreven staat de eerste hulp.

Meer informatie
De opleidingen en trainingen worden uitgevoerd door gecertificeerde instructeurs van het Oranje Kruis.



Gastouders die al eens een cursus kinder EHBO hebben gevolgd kunnen na het volgen van een herhalingles kinder EHBO (3,5 uur) geregistreerd worden bij het Oranje Kruis en voldoen hiermee aan de eisen die voor gastouders gelden.







GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Totalcare4U
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Heb onlangs de cursus kinder EHBO gedaan, heb er ontzettend veel van geleerd. Ze brachten het erg afwisselend, je kunt merken dat het jongens uit de praktijk zijn. Ga zo door
Sanna | Cuijk 26-03-08
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×