Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Gastouderopvang 'De Kwekkertjes'

image
Ervaring

0
Gastouderopvang 'De Kwekkertjes'
5467HE Veghel, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 57240264

www.kwekkertjes.nl

Bekeken: 2611 keer

Gastouderopvang 'De Kwekkertjes'
Gastouderopvang "De Kwekkertjes" biedt erkende, professionele en kleinschalige opvang, voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Wij zijn gevestigd in Veghel (verzorgd door Tjar van Dortmont-Bloksma) en in Schijndel (verzorgd door Rachel Luif)

Ieder kind is gelijk maar geen enkel kind is hetzelfde. Ieder kind is uniek en wij willen graag elk kind en zijn of haar ouders goed leren kennen. Op die manier kunnen wij de opvang afstemmen op het kind en de ouders waardoor wij opvang op maat kan bieden. Door de kleinschaligheid kunnen wij de persoonlijke aandacht geven die nodig is.

Gastouderopvang "De Kwekkertjes" verzorgt de opvang volgens de wettelijke eisen. Verder wordt er gewerkt volgens pedagogisch beleid en wordt er een plan opgesteld die afgestemd is op het kind. Dit wordt in samenwerking met het bemiddelingsbureauen betreffende ouders gedaan.

De opvang die geboden wordt is op basis van gezelligheid, warmte, geborgenheid, veiligheid in een huiselijke en kindvriendelijke omgeving. Tevens wordt er veel aandacht geschonken aan normen en waarden en algemene ontwikkeling van het kind.

Om de vooruitgang in de ontwikkeling van de kinderen goed in kaart te hebben en houden, worden er tevens observaties uitgevoerd in overleg met de ouders. Hiervan worden verslagen gemaakt en een begeleidingsplan opgesteld wanneer dit nodig blijkt. Dit wordt nauwlettend gevolgd en steeds geëvalueerd. Dit geldt in het bijzonder voor de kinderen met een beperking.

Elk kind krijgt hier wat het nodig heeft, zo worden er pictogrammen en gebarentaal (NmG) gebruikt bij degene die daar behoefte aan hebben. Deze kinderen hebben een vaste en duidelijke structuur nodig en wordt dan ook geboden. Ook wordt er extra aandacht geschonken in de sociaal-/emotionele ontwikkeling. De andere kinderen leren om te gaan met deze kinderen, met ondersteuning van de gastouder.

Wij werken volgens de 7 r's:

● Rust: genoeg rust- en slaapmomenten. (maar ook niet schreeuwen en door huis rennen)
● Regelmaat: vaste activiteiten op vaste momenten en rituelen voor bepaalde activiteiten zoals naar bed gaan en eten.
● Reinheid: letten op hygiëne en de omgeving schoon en netjes houden.
● Ruimte: aandacht voor de inrichting van de ruimte en voor de ruimte die ieder kind nodig heeft om zich te ontwikkelen.
● Respect: voor het kind; het kind mag zijn wie hij/zij is.
● Reflectie: voortdurend nadenken over het pedagogisch beleid en het verbeteren van de kwaliteit.
● Resultaat: tevreden kinderen, ouders en medewerkers.

Er wordt gewerkt met een opvangmapje "De Kwekkertjes". Hierin wordt zoveel mogelijk gecommuniceerd met de ouders zodat zij weten hoe de dag van hun kind is geweest. Ook zal hier de meest belangrijke gegevens in vermeldt staan zodat het voor een evt. vervangende gastouder snel te zien is wat voor een kind dit is. Wij zijn voornemens dit te gaan digitaliseren.

Gastouderopvang "De Kwekkertjes" te Veghel is tevens eenerkend leerbedrijfvoor leerlingen die de opleiding MBO2 Helpende Zorg en Welzijn volgen. Als je op zoek bent naar een stageplek stuur een sollicitatiebrief of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

** Wil jijzélfgastouder worden? Ook hiervoor kun je contact opnemen met ons, wij laten je graag weten wat de mogelijkheden zijn! **

Want we zijnaltijdop zoek naar gastouders!

Is de nieuwsgierigheid opgewekt? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Neem hiervoor wel even contact op via onze website.



Werkgebied:
Veghel, Erp, Vorstenbosch, Uden, Volkel, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Boekel.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Gastouderopvang "De Kwekkertjes"
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image