Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

El- Paseo de hondenuitlaatservice/ dierenoppas in Utrecht

image
Ervaring

0
el- paseo
Oudwijkerveldstraat 95, Oudwijk, Utrecht, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 56547870

Telefoonnummer
Facebook
www.el-paseo.nl

Bekeken: 2797 keer

El- Paseo de hondenuitlaatservice/ dierenoppas in Utrecht
Bent u de gelukkige eigenaar van een huisdier en heeft u niet altijd evenveel tijd om het dier de verzorging te bieden die het nodig heeft? Dit kan zijn doordat u overdag werkt of geen tijd heeft om uw hond uit te laten. Ook kan het zijn dat u een weekend of voor langere periode op vakantie gaat. U kunt dan El-Paseo inschakelen.

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Nohemi Ruis. Ik ben opgegroeid met dieren en wist van jongs af aan dat ik later ook wilde werken met dieren.

Bij mij is het mogelijk om iedere dag uw hond uit te laten. Maximaal neem ik 6 honden tijdens een wandeling mee. Ik neem de honden mee naar een bos waar de honden lekker los kunnen lopen. De duur van de wandeling is ongeveer één uur.

Naast het uitlaten van de honden ben ik er ook voor andere huisdieren. Bent u tijdelijk niet in staat om voor uw huisdier te zorgen doordat u bijvoorbeeld op vakantie bent, of door lichamelijke beperkingen, dan kan ik bij u thuis komen om uw huisdier(en) te verzorgen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan contact met mij op. U kunt een e-mail sturen, maar u kunt ook bellen zodat we een afspraak voor een kennismakingsgeprek kunnen maken.



Werkgebied:
Utrecht, De Bilt, Groenekan, Bilthoven, Achttienhoven, Westbroek, Bunnik, Houten, Zeist, Oud-Zuilen, Nieuwegein, De Meern, Maarssen, Bosch en Duin, Maartensdijk, Maarssenbroek, Odijk, Huis ter Heide, Oud Maarsseveen, Vleuten, Hollandsche Rading, Den Dolder, IJsselstein, Werkhoven, Breukeleveen, Tull en 't Waal, Haarzuilens, Ossenwaard Ut, Vianen Ut, 't Goy, Soesterberg, Austerlitz, Driebergen-Rijsenburg, Harmelen, Lage Vuursche, Soest, Hagestein, Doorn, Loosdrecht, Breukelen Ut, Schalkwijk, Montfoort, Lopikerkapel, Benschop, Kockengen, Hilversum, Nieuwersluis, Nieuwer-Ter-Aa, Everdingen, Loenen aan de Vecht, Baarn, Cothen, Culemborg, Linschoten, Woerden.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met el-paseo
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image