Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Samen met uw dierbare viervoeter trainen

image
Ervaring

0
HS Joy
Hoogeveen

Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.hsjoy.nl

Bekeken: 2495 keer

Samen met uw dierbare viervoeter trainen
Hondenschool Joy Almelo!

Samen met uw dierbare viervoeter trainen op een wijze waar beiden veel plezier aan beleven... Dat is het uitgangspunt van Hondenschool Joy. Gediplomeerde instructeurs, werken volgens een erg hond- en mensvriendelijke wijze (methode Quiebus)

die regelmatig worden bijgeschoold en werken volgens een erg hond- en mensvriendelijke wijze (methode Quiebus), bieden tegen een bijzonder redelijk tarief trainingen aan voor een cursus met uw hond op velerlei gebied. De cursussen zullen in kleine groepen worden gegeven zodat iedere hondenbezitter samen met zijn/haar geliefde huisdier veel plezier ondervindt en aandacht krijgt... Wie wil dit niet...

Tijdens de lessen wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het gedrag van de hond tegenover de mens, het gedrag van de hond begrijpen, een goed team vormen samen met uw hond en het aanleren van "stem" en "brokjes" beloning in plaats van het straffen van ongewenst gedrag op een andere manier. Er wordt niet gewerkt met slipkettingen, halti's, gentle-leaders etc.

Mocht u met problemen kampen in het gedrag van uw hond, dan kunnen wij door middel van observatie, training, overleg en individuele adviezen wellicht een steun zijn in het oplossen van deze problemen. Onze instructeurs zijn ook hiervoor opgeleid.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze en methodes? Neemt u gerust contact op met HS Joy en laat u op een ontspannen wijze voorlichten over de speelse, maar zeer effectieve wijze van trainen en communiceren met uw hond.

Wij bieden diverse trainingen aan zodat er ongetwijfeld iets van uw gading bij is. Laat u verrassen en neem een kijkje op onze website www.hsjoy.nl.

Trefwoorden: hondenschool/gedragstherapie/behendigheid/puppy/beginners/gevorderden

Werkgebied:
Hoogeveen, Noordscheschut, Hollandscheveld, Nieuweroord, Stuifzand, Tiendeveen, Fluitenberg, Alteveer, Pesse, Kerkenveld, Elim, Nieuwlande, Geesbrug, Nieuw Balinge, Drijber, Zuidwolde, Echten.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met HS Joy
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×