Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

(Appenzeller) Sennenhond: rasgerichte (her)opvoedingstrainingen

image
Ervaring

0
BS Sennenhonden
Meppel

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 04062860

Telefoonnummer
www.bssennenhonden.nl

Bekeken: 3308 keer

(Appenzeller) Sennenhond: rasgerichte (her)opvoedingstrainingen
(Her)opvoedingstrainingen
Als eigenaresse van Appenzellers heb ik in de afgelopen jaren zelf ervaren dat het vinden van een goede hondenschool, waar men het ras kent en er mee om kan gaan, niet gemakkelijk is. Ook dierenartsen staan vaak wantrouwend tegenover de Appenzeller. Er bestaan nogal wat vooroordelen tegen Appenzellers en dat is jammer. Ik zou dan ook graag willen proberen daar verandering in te brengen. Daarom ga ik per 1 januari 2009 van start met het geven van (her)opvoedingstrainingen voor Sennenhonden. De Appenzellers zullen daarbij, zowel vanuit mijn eigen affiniteit met het ras als vanuit de ervaring dat de Appenzeller de ‘moeilijkste′ Sennenhond is, de prioriteit krijgen.

Opzet van de trainingen:
- Individuele (her)opvoedingstrainingen volgens natuurlijke opvoedingsprincipes, rekening houdend met de specifieke karaktertrekken van uw Sennenhond
- De trainingen vinden plaats op een openbare, prikkelrijke locatie, vergelijkbaar met de situatie bij u thuis
- Elke training duurt van ca. 10.00 uur tot ca. 15.00 uur en is daardoor ook de moeite waard indien u niet direct in de regio woont

Door het volgen van deze trainingen zult u meer inzicht krijgen in het gedrag van uw Sennenhond en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Meer informatie over de trainingen en de trainingsmethode vindt u op mijn website. In het website-onderdeel 'Over BS Sennenhonden' vindt u een overzicht van mijn achtergrond: opleidingen, cursussen, workshops en vrijwilligersfuncties binnen de rasvereniging. U wilt tenslotte wel weten bij wie u met uw trouwe viervoeter terecht komt.

In de afgelopen weken hebben alle dierenartsen in de regio flyers ontvangen om de nieuwe trainingen onder de aandacht van hun cliënten te brengen. Heeft uw dierenarts geen setje flyers ontvangen? Laat hem of haar dan contact met mij opnemen, dan wordt er alsnog een setje flyers opgestuurd.

Daarnaast ben ik een uniek Sennenhondengedragsforum gestart. Deelname aan dit forum is gratis, ongeacht of u een training bij ons volgt. Ook verkoop ik Sennenhonden artikelen via een webwinkel. Meer informatie vindt u op mijn website.

Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen of wilt u graag aanvullende informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kan telefonisch, door een reactie op deze advertentie, of via het reactieformulier op mijn website.

Ik zie u graag terug op een training, op het forum of in de webwinkel!


BS Sennenhonden - Meppel
Betty Sikkema


Trefwoorden: Appenzeller, Berner, Entlebucher, Grote Zwitser, Sennenhond, Meppel, hondentraining

Werkgebied:
Meppel, Rogat, Ruinerwold, De Wijk, Staphorst, IJhorst, Koekange, Nijeveen, Wanneperveen, Rouveen, Havelte, Punthorst, Havelteberg, Onna, Belt Schutsloot, Zuidveen, Darp, Uffelte, Veeningen, Kallenkote, Zwartsluis, Giethoorn, Steenwijk, Echten, Ruinen, Ansen, Hasselt, Nieuwleusen, Zuidwolde, Tuk, Genemuiden, Wapserveen, Zwolle, Balkbrug, Blokzijl, Steenwijkerwold, Fluitenberg, Vinkenbuurt, De Bult, Baars, Hoogeveen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met BS Sennenhonden
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×