Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Wii Ombouw Zwolle, de beste, de goedkoopste (28 Euro)

image
Ervaring

0
Console Ombouw Zwolle
Zwolle

Tarief: 28
Particulier aanbod/vraag

consoleombouwzwolle.wordpress.com/wii

Bekeken: 5029 keer

Wii Ombouw Zwolle, de beste, de goedkoopste (28 Euro)
Elke kleur Wii tot en met de laatste firmware (4.3) kunnen wij softwarematig voor je ombouwen voor slechts 28,- Euro. De goedkoopste en de beste in de regio! Softwarematige ombouw, dus de Wii wordt niet geopend. Garantiezegels worden niet beschadigd! Ofwel: je garantie blijft behouden.

Na het ombouwen kan je Homebrew software afspelen en backups afspelen op je Wii. Alle typen Wii′s, oude of gloednieuw uit de winkel kunnen door de softmod worden omgebouwd.

Sinds enige jaren zijn Wii's die met een modchip niet meer werken, omdat de DVD drive GEEN gebrande DVD's meer leest! Wel kan je met deze softmod games afspelen vanaf een externe USB harde schijf. Games spelen zonder ze op DVD's te hoeven branden dus! Daarnaast zijn er games met nieuwe beveiliging die ook niet meer op dure modchips draaien. Deze games draaien wel op Wii's met een softmod!

Mail voor het maken van een afspraak voor het ombouwen van je Wii op een betrouwbaar adres, met een deskundige die meer dan 25 jaar zelf gamer is! Naast het ombouwen en support kan je tijdens een afspraak ook alle vragen op gamegebied stellen, bijvoorbeeld welke games leuk zijn voor jezelf of mogelijke kinderen.

Wat mag wel en wat mag niet?

Het ombouwen van een spelcomputer is een legale handeling(art 32a Auteurswet 1912) Art 32a van de Auteurswet 1912 verbiedt het opzettelijk middelen gebruiken om u tsluitend auteursrechtelijke bescherming van computerprogramma's te omzeilen. In het programma 'Kassa' van de NOS is hier ook aandacht aan besteed en hier kwamen een Internet jurist en zelfs de NVPI(branchevereniging van de entertainmentindustrie) tot de conclusie dat het ombouwen van een spelconsole niet illegaal is, tenzij het uitsluitend bedoeld is om auteursrechtelijke bescherming van computerprogramma's te omzeilen.

Ik verkoop/lever dan ook géén backups!

Opsomming van een aantal voordelen:

- Er hoeft niet te worden gesoldeerd, zoals bij een chip wel moet. Solderen en een chip kan je Wii beschadigen, bij chippen vervalt je garantie altijd. Een softmod is dus veel verstandiger.
- De kosten zijn VEEL lager dan chippen. Naast de prijs van een chip betaal je ook voor het inzetten in je Wii. Veelal kost chippen zo 100 tot 120 Euro. De kwaliteit van modchips wisselen ook zeer sterk, soms zijn ze in no-time kapot en je Wii ook®
- Veel mensen maken van hun originele games veiligheidsexemplaren in de vorm van een backup. Zo kunnen kinderen de originele games niet bekrassen door ze te laten rondslingeren, die daarna niet meer werken. Na het ombouwen werken naast de backups je originele games natuurlijk ook nog steeds.
- Naast PAL games kan je Wii ook nogeens NTSC games (uit Japan of Amerika) afspelen.
- Je krijgt na het ombouwen een infomail met alle tips voor het gebruik van je Wii met nieuwe functionaliteiten.
- Met een Softmod kan je meer dan via een chipmod! Via een Softmod kan je ook Homebrew software afspelen. Dat houdt in dat je emulators kan draaien voor bijvoorbeeld de NES, SNES, N64, Gameboy, Sega Megadrive® In het kort alle (spel)computers tot de vorige generatie consoles (PS2/XBOX).
- De mogelijkheden van je Wii worden dus optimaal gebruikt en het mooiste is® Het ombouwen kost minder dan één game! Voor 28 Euro is je Wii omgebouwd

Kampen - Zwolle - Dronten - Nunspeet - IJsselmuiden -
Emmeloord - Meppel - Raalte - Hattem - Wezep - Genemuiden -
Dalfsen - Deventer - Apeldoorn - Harderwijk - Epe - Heerde -
Zutphen - Nijverdal - Hasselt - Staphorst - Hoogeveen -
Assen - Heerenveen - Steenwijk - Wolvega - Oldebroek -
Biddinghuizen - Swifterband - Zwartsluis - Vollenhove - Urk
- Almelo - Hengelo - Ommen - Coevorden - Dedemsvaart -
Nieuwleusen - Hellendoorn - Rijssen - Markelo ~
Haaksbergen - Friesland
Coevorden - Laar - Dalen - Schoonebeek - Emmen - Hardenberg - Emlichheim - Exloo - Beilen - Hoogeveen - Meppel - Genemuiden - Zwolle - Dalfsen - Ommen - Vriezenveen - Heelndoorn - Tubbergen - Nordhorn - Wolvenga - Assen - Zuidwolde - Deventer - Hoogezand - Veendam - Oosterwolde - Steenwijk - Almelo - Hengelo - Oldenzaal - Enschede - Haaksbergen - Denekamp - Apeldoorn - Utrecht - Lelystad - Nijmegen - Arhnem - Drenthe - Overijssel - Groningen - Friesland - Gelderland

wii ombouw kampen
wii ombouw zwolle
wii ombouw center kampen
wii ombouw center zwolle
Nintendo Wii Ombouwen
Nintendo Wii ombouw
Geen modchip

Trefwoorden: Wii ombouw ombouwen Zwolle Kampen backup backups HDD externe harde schijf homebrew emulators games

Werkgebied:
Zwolle, Hattem, Laag Zuthem, Hattemerbroek.
GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Console Ombouw Zwolle
Telefoon is niet verplichtBerichten / Ervaringen:
Hoi Console ombouw zwolle Graag wil nog meer info over de mogelijkheden voor het ombouwen van mijn wii Hardeschijf en of het plaatsen van spellen Bel of mail me even zodat we eventueel afspraken kunnen maken.
G | Zwolle 06-12-12
Ervaring of bericht delen:Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2023 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image