Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Werkplek Hosting

image
Ervaring

0
Virtual Computing
Tilburg

Tarief: 35, 95
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.virtualcomputing.nl

Bekeken: 2596 keer

Werkplek Hosting
Virtual Computing bied speciaal voor het mkb een dienst waarbij uw ict mee kan groeien met uw bedrijf. Met werkplek hosting beheren wij uw werkplek voor een vast bedrag per maand, u hoeft geen investeringen meer te doen, u betaalt niet voor computers en onderhoudt. Bijkomend voordeel is dat u enkel betaalt voor datgene dat u gebruikt.

U krijgt van ons de keuze uit twee opties, bij de eerste suft u met uw eigen computer naar een website waar u kunt inloggen op uw werkplek, hier krijgt u de beschikking over een standaard windows desktop met programma's zoals word en excel.

De tweede variant is zelfs nog eenvoudiger. U krijgt van ons een speciale module. Deze sluit u aan op het internet. U zet deze aan en uw werkplek is gereed, de tussenkomst van een computer is hier niet meer nodig.

Waarom zou u werkplek hosting aanschaffen? Omdat u zich bezig wil houden met ondernemen en niet met het beheren van uw computer. Voor 35,95 heeft u al een compleet beheerde werkplek met dagelijkse backups en een service desk waar u terecht kunt met al uw vragen, bijzonder is dat wij u de mogelijkheid bieden uw eigen programma
's aan te leveren en ook deze te integreren.

Een goed begin is het halve werk, uw bedrijf is nu wellicht nog klein en u werkt alleen. Echter, wanneer uw bedrijf gaat groeien is het een probleem om er meer werkplekken bij te regelen. Dit vraagt veel van uw organisatie en het brengt veel kosten met zich mee. Wij nemen u deze last uit handen, een nieuwe werkplek kunnen wij u binnen enkele uren leveren, en dit zonder aanschaf kosten. Bovendien heeft u geen vast contract!

Probeer Werkplek hosting nu gratis 30 dagen op proef. kijk voor meer informatie op www.virtualcomputing.nl of bel naar onze service desk op 013-8504740.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Virtual Computing
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image