Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

virus verwijderen in leeuwarden

image
Ervaring

0
PC Garant
Pieter Meeterstraat 22, Leeuwarden, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 01119553

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn, Skype
www.pcgarant.nl

Bekeken: 2469 keer

virus verwijderen in leeuwarden

VIRUSSEN
Een virus is er op gericht om schade aan uw programma’s en bestanden toe te brengen. Het aantal virussen is de laatste jaren enorm gestegen. Dit in combinatie met het groeiende sociale internet en email verkeer, vergroot dit aanzienlijk de kans dat ook u slachtoffer wordt, of bent geworden van één of meerdere virussen. Vaak heeft u dit niet tijdig in de gaten met alle risico’s van dien voor uw programma’s en kostbare gegevens die op uw computer, laptop, externe harde schijf of netwerk staan.

Hoe herkent u een virus? Een virus zit verborgen op uw harde schijf en is alleen door goede up-to-date antivirus software te herkennen en te verwijderen. Een virus vertoont veelal wel symptomen. Wordt uw computer of notebook steeds langzamer? Bent u gegevens kwijt? Gebeuren er af en toe vreemde dingen, zoals bepaalde programma’s of bestanden die opeens niet meer werken, of mensen die e-mail van u krijgen terwijl u niets heeft verstuurd? Dan is er een grote kans dat uw computer een virus heeft opgelopen.

SPYWARE
Spyware is er op gericht om persoonlijke gegevens van u te verkrijgen, variërend van uw internetgedrag tot uw werkelijk persoonlijke gegevens als wachtwoorden. Net als bij het oplopen van een computer virus is door de combinatie van het groeiende sociale internet en email verkeer de kans dat u het slachtoffer wordt van spyware de laatste jaren aanzienlijk vergroot.

Spyware is een variant op een virus waarbij er op uw computer kleine programmaatjes op de achtergrond actief zijn, die bepaalde data of handelingen ongemerkt van u registreert en voor makers van deze spywareprogrammaatjes zichtbaar maakt. Er zijn vele verschillende soorten spyware, de meeste zijn relatief onschuldig, maar ze maken wel uw computer langzaam en u loopt het risico dat uw vertrouwlijke gegevens in handen komen van anderen. Daarnaast kunnen de makers van spyware zich er op richten om u veel ongewenste reclame mail te sturen.

OPLOSSINGEN
Wij helpen u graag uw computer te controleren op virussen en spyware en eventuele besmettingen voor u te verwijderen. Wij kunnen voor u controleren of alles goed is ingesteld en goed werkt of het gewoon helemaal voor u regelen. Indien u het vermoeden heeft dat uw computer of laptop een virus of spyware heeft, dan kunt u met uw computer. Wij scannen de computer dan grondig met verschillende virusscanners en verwijderen alle virussen voor u.

Het kan soms voorkomen dat een virus een programma of bestand dusdanig heeft beschadigd dat het niet meer te repareren is, een herinstallatie van het originele programma is dan noodzakelijk. In principe kunnen wij uw bestanden (uw data) altijd weer herstellen. Wij helpen u graag uw computer weer helemaal virus vrij te maken en eventueel een antivirus programma te selecteren en te installeren dat oude en nieuwe virussen geen kans meer geeft.



Werkgebied:
Leeuwarden, Teerns, Goutum, Hempens, Snakkerburen, Lekkum, Swichum, Jelsum, Wirdum, Warstiens, Miedum, Jellum, Tytsjerk, Wergea, Boksum, Beers, Cornjum, Wijtgaard, Deinum, Marssum, Britsum, Suwald, Weidum, Eagum, Blessum, Wijns, Engelum, Giekerk, Hijlaard, Ryptsjerk, Beetgumermolen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met PC Garant
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image