Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Schipholtaxi Den Bosch

imageimageimage
Ervaring

0
Taxi de Hart B.V.
Industriestraat 1, Vlijmen, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 56699735

Telefoonnummer
taxidehart.nl/nl/schipholtaxi-den-bosch

Bekeken: 2429 keer

Schipholtaxi Den Bosch
U gaat vanaf Schiphol op reis en bent op zoek naar comfortabel, betrouwbaar en voordelig vervoer ? Schipholtaxi Den Bosch van Taxi de Hart B.V. is de juiste keuze voor u vanaf de regio Den Bosch.
Schipholtaxi Den Bosch is voor de zakenreiziger of vakantiereiziger de perfecte manier om naar of van Schiphol te reizen. Bent u rolstoelgebonden dan kunnen wij u bij ons ook op een veilige manier naar of vanaf Schiphol reizen met een van onze code VVR goedgekeurde rolstoelvoertuigen. In onze bussen kunnen wij groepen tot maximaal 8 personen kwijt, grotere groepen zijn uiteraard ook mogelijk met meerdere voertuigen. Zoekt u als zakelijke reiziger een auto met een zakelijke uitstraling ? Laat u dan vervoeren door een van onze luxe Mercedes E-klasses.
Gemak voor u als klant is voor ons het belangrijkste. Ritten naar of vanaf Schiphol kunt u bij ons eenvoudig online boeken maar bellen kan uiteraard ook. Afrekenen kan op de manier die u het prettigst vindt dus vooraf via iDeal, per pin, creditcard of gewoon contant bij de chauffeur het is allemaal geen probleem bij Schipholtaxi Den Bosch.
U reist vanaf een andere luchthaven dan Schiphol ? Dat is bij ons ook geen probleem, wij brengen en halen u graag weer op bij een luchthaven in Nederland, Duitsland of Belgiƫ.

Werkgebied:
Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Cromvoirt, 's-Hertogenbosch, Vught, Elshout, Drunen, Ammerzoden, Helvoirt, Heusden, Well, Bern, Hedel, Biezenmortel, Hoenzadriel.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Taxi de Hart B.V.
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage